بادبادک‌ها در «آب و آتش» به پرواز در می‌آیند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۲۱۸۱
به مناسبت نیمه شعبان

بادبادک‌ها در «آب و آتش» به پرواز در می‌آیند

به مناسبت نیمه شعبان و میلاد با سعادت حضرت، ولی عصر (عج) جشنواره خانوادگی بادبادک‌ها و ویژه برنامه «پنهان پیدا» در بوستان آب و آتش برگزار می‌شود.
بادبادک‌ها در «آب و آتش» به پرواز در می‌آیند
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روح الله کاظمی زاده، معاون فرهنگی گردشگری عباس آباد با اشاره به نیمه شعبان و میلاد امام عصر (عج) گفت: جشنواره بادبادک‌ها و همچنین ویژه برنامه "پنهان پیدا" با محوریت پرسش و پاسخ به شبهات شهروندان در خصوص زمان غیبت برگزار می‌شود در بوستان آب و آتش برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه برنامه "پنهان و پیدا" به منظور آشنایی شهروندان با چگونگی سبک و سیاق زندگی در عصر غیبت و نقش انتظار در زندگی اجتماعی برگزار می‌شود، افزود: این در حالی است که در این بوستان کارشناسان به سوالات بازدیدکنندگان در خصوص موضوعاتی همچون فرهنگ انتظار و معارف مهدویت پاسخ می‌دهند.

گفتنی است؛ جشنواره بادبادک‌ها در بوستان آب و آتش از ۱۱ لغایت ۱۳ اردیبهشت ماه از ساعت ۱۹ تا ۲۲ پذیرای شهروندان و بازدیدکنندگان خواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار