کد خبر:۶۸۲۹۴۲
عرب پور در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

هفته سراهای دانشجویی در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود/ تقدیر از اتاق نمونه

مدیرکل امور دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به برنامه‌های هفته سراهای دانشجویی در این دانشگاه، گفت: در مراسم اختتامیه هفته خوابگاه‌های دانشجویی از اتاق نمونه دانشجویان تقدیر می‌شود.
هفته سراهای دانشجویی در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می‌شود/ تقدیر از اتاق نمونه
محمد عرب پور، مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان در گفتگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با  اشاره به برنامه‌های این دانشگاه در هفته خوابگاه‌ها گفت: هفته خوابگاه از سوی صندوق رفاه دانشجویان به نام «سرا‌های دانشجویی» تغیر نام کرده است و این هفته با نام  سرا‌های دانشجویی و حمایت از کالا‌های ایرانی برگزار می‌شود.

عرب پور با اشاره به عناوین هفته سراهای دانشجویی، افزود: روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت با نام خلاقیت و کارآفرینی و حمایت از ایده‌های دانشجویی، روز  پنجشنبه ۲۰ اردیبهشت با عنوان خیران حامیان رفاه دانشجویان، روز جمعه ۲۱ اردیبهشت با عنوان  سرا‌های بانشاط با توسعه امکانات ورزشی و روز شنبه  ۲۲ اردیبهشت با عنوان اعتلای حقوق شهروندی امید آفرینی و انسجام ملی و روز یکشنبه  ۲۳ اردیهشت سرا‌های دانشجویی بهداشت و تغذیه سالم و روز  دوشنبه ۲۴  با عنوان دانشجو پیشرو در اصلاح الگوی مصرف و روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت  مراسم اختتامیه است که با نام مهارت‌های زندگی و استفاده آگاهانه از فضای مجازی نامیده شده است.

 مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان  افزود: بر همین اساس برنامه‌های متنوعی از سوی مرکز نهاد رهبری در دانشگاه، حراست و بسیج دانشجویی دانشگاه با عنوان شعار سال که به نام حمایت از کالای ایرانی نامگذاری شده است، برگزار می‌شود که  مسابقات ورزشی و اعطای یک روز غذای رایگان به  دانشجویان خوابگاهی از جمله این برنامه‌ها است.

وی با اشاره به فعالیت خیرین در این دانشگاه، گفت: مهندس افضلی پور بنیانگذار این دانشگاه بوده است که جا دارد یادی از خدمات ارزنده ایشان شود،  ۷۰۰ اتاق  در خوابگاه شهید باهنر کرمان وجود دارد که همه اتاق‌ها دارای یخچال است و در سال ۹۶ مجهز به تجهیزات جدیدی از جمله کمد، جاکفشی، میزمطالعه  اینترنت شدند.

عرب پور با اشاره به برگزاری اتاق سلامت برای دانشجویان دختر و پسر این دانشگاه گفت: این اتاق‌های سلامت با کمک  صندوق رفاه کشور راه اندازی شد و همچنین دو هفته قبل مجموعه ورزشی شامل زمین والیبال، بسکتبال و بدمینتون راه اندازی شد، نصب وسایل تندرستی برای دانشجویان  از جمله  اقدامات دیگر بود که بالغ بر ۴۰۰ میلیون هزینه شد.

مدیر کل امور دانشجویی دانشگاه شهید باهنر کرمان با اشاره به دیگر برنامه‌های این دانشگاه برای تجهیز خوابگاه‌های دانشجویی دختران گفت: ساخت جاده تندرستی و تجهیز آن به دوچرخه از جمله برنامه‌هایی است که در هفته خوابگاه‌های دانشجویی به بهره‌برداری  خواهد رسید.

وی  با اشاره به برگزاری برنامه‌های متنوع در اختتامیه هفته خوابگاه‌های دانشجویی گفت: برگزاری برنامه‌های  ورزشی و موسیقی از جمله برنامه‌های اختتامیه است و همچنین هر سال اتاق نمونه دانشجویی نیز معرفی و از دانشجویان آن اتاق تقدیر به عمل می‌آید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار