کد خبر:۶۸۳۵۷
رئيس دانشگاه علوم پزشكي اردبيل خبر داد:
جذب دانشجو در دانشكده پرستاري و مامايي شهرستان گرمي از بهمن ماه جاري
رئيس دانشگاه علوم پزشكي اردبيل گفت: از بهمن ماه سال جاري در دانشكده پرستاري و مامايي شهرستان گرمي، دانشجوي مامايي و پرستاري جذب مي شود.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اردبيل، فرهاد پور فرضي ديروز در نشست با مسئولان شهرستان گرمي از موافقت وزارت بهداشت و درمان با ايجاد دانشكده پرستاري و مامايي در دانشگاه گرمي خبر داد.
وي تصريح كرد: دانشكده پرستاري و مامايي گرمي در ساختمان زايشگاه سابق گرمي ايجاد مي شود و با تعمير و تجهيز اين ساختمان در بهمن ماه امسال پذيرش دانشجو در اين دانشكده انجام مي شود.
پور فرضي همچنين از اخذ تاييديه اوليه راه اندازي دانشكده بهداشت خلخال خبر داد و گفت: بزودي درمانگاه جديدي در بيله سوار براي درمان اتباع خارجي راه اندازي مي شود.
بر اساس اين گزارش، در اين نشست كاظم دبير، فرماندار گرمي براي تامين اعتبار دانشكده پرستاري و مامايي گرمي قول مساعد داد و اعتبار تعمير ساختمان مورد نظر را 450 ميليون تومان اعلام كرد./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰