آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۴۴۸۴
رئیس انجمن روانشناسان آذربایجان غربی:

دانشگاه آزاد ارومیه ۱۰۰۰ دانشجویی رشته روانشناسی تحویل جامعه داد

رئیس انجمن روانشناسان آذربایجان غربی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه موفق شده است نزدیک به هزار فارغ التحصیل رشته روانشناسی تحویل جامعه دهد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدرضا تسبیح‌سازان، رئیس انجمن روانشناسان آذربایجان غربی در مراسم روز روانشناس که در محل سالن آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه برگزار شد با بیان اینکه ۱۲ سال از عمر رشته روانشناسی در واحد ارومیه می‌گذرد بیان کرد: رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه یکی از رشته‌های پرطرفدار در این واحد است.

سیدرضا تسبیح‌سازان مطرح کرد:  دانشگاه اکنون بیش از ۷۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی، ۷۵۰ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و ۵۰ نفر دانشجو در مقطع دکتری تربیت می‌کند و بیشترین تعداد دانشجوی روانشناسی در دانشگاه‌های استان، متعلق به واحد ارومیه است.

تسبیح‌سازان رئیس انجمن روانشناسان آذربایجان غربی خاطرنشان کرد: بیشترین تعداد اساتید مقاطع دکتریو کارشناسی ارشد نیز در دانشگاه‌های آذربایجان غربی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه است.

وی گفت: مصاحبه دکتری برای اولین بار سال گذشته در واحد ارومیه انجام گرفت و با کمک خداوند و همراهی همه استادان و اعضای هیات علمی، رشته روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه جایگاه مناسب خود را پیدا کرده است.

سیدرضا تسبیح‌سازان اظهار کرد: آزمایشگاه روانشناسی واحد ارومیه یکی از مجهزترین آزمایشگاه‌ها در سطح استان به شمار می‌رود و از امکانات بسیار بالایی برخوردار است.

جعفر نجف پور معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه نیز با توجه به مسئله آسیب‌های اجتماعی و طلاق، گفت: طلاق امروزه یکی از معضلاتی است که حجم بسیار زیادی از پرونده‌های مطرح شده در محاکم قضایی را به خود اختصاص داده است، این در حالی است که بسیاری از مشکلات ایجاد شده بین زوجین با انجام مشاوره با متخصصان فن قابل حل است.

جعفر نجف پور بیان کرد: پیچیدگی‌های زندگی نوین موجب شده سطح سلامت روان در جامعه امروز کاهش یافته و نیاز به مشاوره برای ارتقای سلامت روان امروز امری اجتناب ناپذیر است که در این میان روانشناسان نقش بسیار مهمی دارند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه تاکید کرد: دانشگاه‌ها با تربیت دانشجویان ماهر و فارغ التحصیلان با سواد می‌توانند گام موثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی و به ویژه طلاق ایفا کنند.

وی با بیان اینکه هر ساعت در حدود ۲۰ طلاق در کشور ثبت می‌شود عنوان کرد: این آمار‌ها و همچنین کاهش آمار ازدواج واقعا نگران کننده است و باید برنامه‌ریزی‌های اساسی در کاهش این معضل اجتماعی صورت گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار