کد خبر:۶۸۴۸۵۷

تحریم نفتی ایران موضوع نشست بعدی اوپک نیست

وزیر انرژی امارات گفت، اوپک در نشست بعدی خود بیش از آنکه روی تبعات تحریم‌های جدید آمریکا بر صادرات نفت ایران تمرکز کند، روی شناسایی سطح مناسب ذخایر نفتی تمرکز خواهد داشت.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، نقل از رویترز، وزیر انرژی امارات گفت، اوپک در نشست بعدی خود بیش از آنکه روی تبعات تحریم‌های جدید آمریکا بر صادرات نفت ایران تمرکز کند، روی شناسایی سطح مناسب ذخایر نفتی تمرکز خواهد داشت.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا هفته گذشته با اعلام خروج آمریکا از برجام، تحریم‌های جدیدی را علیه سومین تولید کننده بزرگ عضو اوپک به امضا رساند.

سهیل بن محمد المزروعی، وزیر انرژی امارات در پاسخ به سوالی در مورد نگرانی‌ها از کاهش عرضه نفت در نتیجه تحریم‌های آمریکا گفت: «در حال حاضر این موضوع محل توجه ما نیست.»

«آنچه در نشست آینده اوپک موضوع مورد توجه است این است که سطح مناسب ذخایر نفتی که ما باید داشته باشیم چه مقدار است و چگونه می‌توانیم این گروه (از تولید کنندگان نفت) را برای مدتی طولانی‌تر کنار هم نگه داریم.»

به گفته مقامات اوپک، این سازمان رساندن میزان ذخایر نفتی کشور‌های صنعتی به متوسط ۵ سال گذشته را به عنوان هدف خود تعیین کرده است.

اوپک قرار است در ماه ژوئن در مورد تعیین سیاست نفتی خود با تولید کنندگان غیر عضو مشارکت کننده در توافق کاهش تولید جلسه داشته باشد.

مزروعی گفت، هیچ دلیلی برای نگرانی در مورد عرضه وجود ندارد و این اولین باری نیست که یک عضو اوپک در چنین شرایطی قرار می‌گیرد.

وی افزود: «ما قادر به حل موضوع عرضه هستیم، اما همچنان معتقدیم که (در زمینه عرضه نفت) از ضربه گیر‌های لازم برخوداریم... ما در نشست ماه ژوئن در این مورد بحث خواهیم کرد... زمانی که این اتفاق (کمبود عرضه) رخ دهد، کل سازمان دور هم جمع خواهد شد و راه حلی را پیدا خواهد کرد.»
برچسب ها:
نفت اوپک
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار