کد خبر:۶۸۶۴۹۶

قارچ سمی ۱۱ نفررادرکهگیلویه و بویراحمد راهی بیمارستان کرد

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج گفت: تعداد مسموم شدگان مصرف کننده قارچ سمی در این استان به ۱۱ نفر رسیده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ابراهیم نعیمی اظهار داشت: تاکنون هیچ مورد فوتی ناشی از مصرف قارچ سمی در این استان گزارش نشده است.
وی افزود: مراحل نمونه برداری و آزمایش افراد مسموم شده در حال انجام است .

وی از شهروندان خواست دقت لازم را در خرید قارچ داشته باشند.

نعیمی عنوان کرد: فصل بهار زمان رویش انواع قارچ های سمی است که شباهت زیادی با قارچ های خوراکی دارند و تشخیص آن ها دشوار است.

وی بر نظارت بیشتر کارشناسان باغبانی جهادکشاورزی بر نحوه محل پرورش قارچ های خانگی و رعایت مسائل ایمنی و بهداشتی متولیان امر تاکید کرد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تصریح کرد: در صورتی که همشهریان دچار هر گونه مسمومیت به خصوص مسمومیت با انواع قارچ طبیعی شدند در سریع ترین زمان ممکن به مراکز بهداشتی، درمانی یا بیمارستان های شهری برای معالجه و اقدامات درمانی مراجعه کنند.

وی درد شکم، تهوع، استفراغ ،ضعف و بی حالی را از نشانه های این نوع مسمومیت برشمرد.
وی به شهروندان توصیه کرد که از مصرف قارچ های کوهی و وحشی خودداری کرده و تنها از قارچ های بسته بندی شده بهداشتی و دارای پروانه بهره برداری استفاده کنند.

علائم مصرف قارچ سمی چهار تا 16 ساعت بعد از مصرف مشخص می‌شود که سرگیجه، تهوع، استفراغ، عطش، دل درد از مهمترین علائم مسمومیت با آن است.

روز چهارشنبه گذشته (26 اردیبهشت) مصرف قارچ 6 نفر از اعضای یک خانواده یاسوجی را مسموم و راهی بیمارستان کرد.

همچنین سه نفر از اعضای یک خانواده یاسوجی در روز شنبه 29 اردیبهشت بر اثر مصرف قارچ سمی مسموم و راهی بیمارستان شدند.
مسمومیت 2 نفر دیگر با قارچ سمی نیز طی 2 روز گذشته تاکنون گزارش شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار