آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۲۵۴۷
گزارشی از قبح شکنی اعتیاد و مشروبات در یک دانشگاه/

مصرف مشروبات الکلی تهدیدی جدی برای دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه

فضای نامناسب اطراف دانشگاه رازی کرمانشاه به یک دغدغه بزرگ برای همه تبدیل شده؛ آنقدر ساده انگاری درباره موضوع مهمی چون اعتیاد شده است که هر روز شاهد گسترش یک آسیب اجتماعی جدید در بین دانشجویان هستیم.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، «فاصله بین اراده تهیه مواد مخدر و بدست آوردن آن برای دانشجویان کمتر از ۱۰ دقیقه است»، این خلاصه تمام درد دل‌های دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در دیدار چند روز پیششان با آیت الله علما، نماینده ولی فقیه در استان بود که نیازی به توضیحات اضافه هم ندارد.

 

فضای نامناسب اطراف دانشگاه مادر غرب کشور که خانواده‌ها با هزاران امید فرزندانشان را راهی آن می کنند به یک دغدغه بزرگ برای همه تبدیل شده است؛ آنقدر ساده انگاری شده است درباره موضوع به این مهمی که هر روز شاهد گسترش یک آسیب اجتماعی جدید در بین دانشجویان این دانشگاه هستیم به ویژه آنهایی که در خوابگاه های اطراف دانشگاه زندگی می کنند.

 

مصرف مشروبات الکلی آن هم در خود دانشگاه پدیده ای تاسف بار است که شاهد رواج آن در بین دانشجویان هستیم و برخی از آنها هم با افتخار عکس های آنرا در صفحات مجازیشان به اشتراک می گذارند.!

گو

دسترسی به مشروبات الکلی به دلیل نزدیکی به منطقه باغ ابریشم

یکی از دانشجویان دانشگاه رازی با اظهار تاسف از این موضوع می گوید در پردیس خوابگاهی دانشگاه رازی دسترسی به مشروبات الکلی به دلیل نزدیکی به منطقه باغ ابریشم بسیار راحت است؛ برای مثال یک روز که ما در کتابخانه مرکزی دانشگاه مشغول مطالعه بودیم، دقایقی را هم برای استراحت و هم برای ادای احترام به مزار شهدا که روبروی کتابخانه است، از کتابخانه بیرون آمدیم؛ اما متاسفانه در کنار مزار شهدا زیر یکی از درختان یک بطری مشروبات الکلی مشاده کردیم؛ یعنی درست مقابل مسجد و کنار سازمان مرکزی دانشگاه.

 

این دانشجو ادامه می دهد اول گمان کردیم این بطری نوشابه های انرژی زاست؛ اما با دیدن کلمه الکل و درصد آن فهمیدیم که بطری این در حالی است که متاسفانه در خوابگاه هم برخی افرادی به راحتی مشروبات الکلی به خوابگاه می آورند و نظارتی هم صورت نمی گیرد؛ حتی در هفته قبل در جلسه افطاری با مسئولین دانشگاه و استان این موضوع را مطرح کردیم؛ هر چند قبل از جلسه محسنی، معاون دانشگاه سعی در سانسور حرف های ما و اصرار داشت مسائل دانشگاه در نزد امام جمعه مطرح نشود.!

گو
 
یکی دیگر از دانشجویان این دانشگاه که عضو یکی از تشکل های دانشجویی دانشگاه است، نیز درخصوص این موضوع می گوید چون ما در بین دانشجویان و حتی در خوابگاه ها حضور داریم، بحث مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی را کاملا تأیید می‌کنیم.
 
 
وی ادامه می دهد چندی پیش نیز در جلسه ای با حضور ریاست دانشگاه و معاونت ها گزارشی مستند در این زمینه ارائه کردیم که باعث تعجب ریاست دانشگاه شد و قطعا محله باغ ابریشم در وقوع این اتفاقات بی تأثیر نیست و به تازگی هم در مقابل درب دانشگاه قهوه خانه ای باز شده که آفت است، در جلسه دیگری که محضر حضرت آیت الله علما نماینده ولی فقیه و امام جمعه استان رسیدیم تمام این موارد بحضور ایشان رسید و دستوراتی را نیز صادر کردند که امیدوارم مورد توجه مسئولین امر قرار گیرد.
 
 
آمار فروش مواد مخدر این منطقه برای دانشگاه‌های رازی و علوم پزشکی خطرساز خواهد بود

 پاکیوند، نماینده بسیج دانشجویی رازی کرمانشاه در این خصوص معتقد است که باغ ابریشم نیز از مشکلات فراوانی که گریبان استان است، بی بهره نیست و آمار فروش مواد مخدر این منطقه برای دانشگاه‌های رازی و علوم پزشکی خطرساز خواهد بود و شورای تامین و مسئولان مربوطه باید پیگیری این مسئله به صورت جدی باشند.

 
وی پاسخگویی به این معضل را بر عهده معاونت فرهنگی دانشگاه دانست و خواستار اجرای برنامه‌هایی فرهنگی برای حل این بحران شد.
 
گو

همچنین حجت الاسلام قلندری، رئیس نهاد رهبری دانشگاه رازی کرمانشاه نیز محله باغ ابریشم را مسبب این اتفاقات می داند و می گوید که هرجا دانشگاه و یک نهاد فرهنگی حضور داشته باشد، دشمن نیز در آنجا حضور دارد و برای آن برنامه ریزی و تور خود را پهن می‌کند، دانشگاه رازی هم در محله ای واقع شده که مرکز اصلی فروش مواد مخدر و مشروبات الکلی است و بستری برای وقوع این اتفاقات در آن آماده شده است.

 

وی می گوید نهاد یک وظیفه نظارتی دارد نه وظیفه اجرایی، اما با این اوصاف چون دغدغه‌ داریم پیگیر این موضوعات هستیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۹
بابا جلو اینا رو بگیرید با دست روی دست گذاشتن مشکل حل نمی شه
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار