آتش سوزی گسترده در ۳ سوله تولید مبل در بزرگراه آزادگان
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۹۲۶۲۷

آتش سوزی گسترده در ۳ سوله تولید مبل در بزرگراه آزادگان

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران از آتش سوزی گسترده چندین کارگاه تولید مبل در بزرگراه آزادگان خبر داد.
آتش سوزی گسترده در ۳ سوله تولید مبل در بزرگراه آزادگان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، جلال ملکی سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران اظهار کرد: ساعت ۲۳:۴۶ دقیقه شب گذشته یک مورد آتش سوزی در انبار و کارگاه‌های چوب بری و تولید مبل در بزرگراه آزادگان، خیابان عرفان به سامانه ۱۲۵ سازمان آتش نشانی شهر تهران اعلام شد که به دلیل گستردگی حادثه ۷ ایستگاه به همراه چندین تانکر آب و خودروی پشتیبانی محل حادثه اعزام شد.

وی افزود: در حادثه یک مجتمع کارگاهی با چندین سوله با کاربری چوب بری و مبل سازی بود که سه باب از سوله‌ها که در مجموع ۵ هزار متر وسعت داشتند و در آن‌ها مقدار زیادی چوب و پارچه و ابر و اسفنج نگهداری می‌شد دچار آتش سوزی شده و حجم آتش بسیار گسترده بود به گونه‌ای که سقف سوله‌ها به درجه حرارت بالای آتش تخریب شده بود.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران ادامه داد: اتش به محوطه بیرونی که در آن پالت‌های چوبی نگهداری می‌شد نیز نفوذ کرده و به دلیل وزش باد در حال گسترش بود.

ملکی گفت: آتش نشان‌ها بعد از رسیدن به محل حادثه به سرعت کار اطفای حریق را آغاز کردند و بعد از مدتی تلاش توانستند بعد از چند ساعت آتش راخاموش کنند.

وی افزود: در این حادثه یک دستگاه خودروی ۲۰۶ که داخل یکی از سوله‌ها بود کاملا سوخت.

سخنگوی سازمان آتش نشانی شهر تهران گفت: در این حادثه خوشبختانه هیچ شخصی مصدوم نشد، اما خسارت مالی حادثه بسیار بالا است.
پربازدیدترین آخرین اخبار