معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی همدان گفت: متأسفانه روال تامین اعتبار و تخصیصهای تعمیر خوابگاهها در تابستان ۹۷ طبیعی پیش نمیرود و تا کنون اعتباری تأمین نشده است.
اسدالله نقدی، معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی همدان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، درباره تعمیر خوابگاههای دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا در ایام تابستان بیان داشت: برنامه تعمیرات خوابگاه در صورت تأمین منابع مالی در دستور کار قرار دارد که در این صورت 2 خوابگاه در تابستان تعمیر خواهد شد.
نقدی ادامه داد: خوابگاه شبنم و خوابگاه دخترانه فرزانگان در تابستان امسال تعمیر خواهند شد که بناست مشکل سیستم فاضلاب خوابگاه شبنم رفع و در خوابگاه فرزانگان اقدامات به روز رسانی و اصلاح تجهیزات خوابگاه انجام شود.
معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا تصریح کرد: متأسفانه روال تأمین اعتبار و تخصیصهای تعمیر خوابگاهها در تابستان ۹۷ طبیعی پیش نمیرود و تا کنون اعتباری تأمین نشده است.
وی بیان کرد: از سال ۹۴ تا کنون ۴ بلوک خوابگاهی شامل خوابگاه زینب، بهادربیگی و همچنین خوابگاه فرزانگان ۳ به طور کامل تعمیر و تجهیز شده است.
نقدی خاطرنشان کرد: به منظور تحقق اقتصاد مقاومتی در تابستان نیز خوابگاه زینب به مسافران اسکان خواهد داد.
معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا در ادامه حذف لامپهای پرمصرف در خوابگاه زینب را از دیگر راهکارهای اقتصاد مقاومتی خواند و گفت: به این طریق ۴۵ تا ۷۵ درصد در مصرف انرژی صرفه جویی شده است و در همین راستا سراهای غدیر در آینده به لامپهای الای دی مجهز خواهند شد.
وی از انفرادی کردن تختهای دانشجویان سراهای دانشجویی خبر داد و گفت: کمدها و سرامیک کف خوابگاه تعویض شده و تختها نیز فیکس شدهاند که در هنگام استراحت موجب آزرده شدن سایر هم خوابگاهیها نشوند.
نقدی در ادامه به بحث تغذیه دانشجویان پرداخت و گفت: به منظور رعایت مسائل بهداشتی در آشپزخانه، کارشناس تغذیه مخصوص این موضوع در نظر گرفته ایم تا مسائل بهداشتی را رصد و وجود هر گونه مشکلی را گزارش کند.
معاون دانشجویی دانشگاه بوعلی سینا با بیان اینکه در گذشته برخی اعتراضات درباره غذاهای پروتئین دار و گوشتی بود، افزود: اکنون برند گوشت مرغ را تغییر داده و رضایت دانشجویان را جلب کردهایم.
وی با تاکید بر پخت صنعتی غذا عنوان کرد: در طول سالهای آینده به کمک شرکت فراپخت، پخت صنعتی را در دانشگاه مستقر خواهیم کرد.
نقدی همچنین به مزایای پخت صنعتی از طریق فراپخت اشاره کرد و گفت: در طبخ غذا به این شیوه دانشجو هر ساعتی که بخواهد غذا را صرف کند غذایی با کیفیت و داغ در اختیار او قرار میگیرد و کیفیت غذا در ساعات مختلف روز یکسان خواهد بود.