يارانه بليط مترو هنوز پرداخت نشده است
به گزارش خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، جعفر تشكري هاشمي امروز در حاشيه نشست سامانه 1888 شهرداري تهران در جمع خبرنگاران گفت: با گذشت 2 ماه از سال، اعتبارات 445 ميليارد توماني و همچنين يارانه شصت ميليارد توماني بليط مترو توسط دولت پرداخت نشده است.
وي همچنين از حذف بليط كاغذي از خرداد ماه خبر داد و گفت: از اوايل خرداد ماه بليط هاي الكترونيك به صورت كامل اجرايي مي شود و از آن پس بليط كاغذي حذف خواهد شد.
هاشمي تشکري ادامه داد: تمامي اتوبوس هاي شهر تهران به سيستم كارت خوان مجهز شده اند.
معاون حمل و نقل و ترافيك شهرداري تهران همچنين با اعلام اين كه 2000 دستگاه از مجموع 2700 دستگاه اتوبوس خصوصي شهرداري تهران مجهز به دستگاه كارت خوان شده اند، گفت: پس از حذف بليط كاغذي در فاصله كوتاهي دستگاه هاي كارت خوان در اتوبوس هاي خصوصي نيز فعال مي شوند.
وي همچنين در رابطه با كنترل هوشمند محدوده طرح ترافيك نيز گفت: از اوايل خردادماه ورود به محدود طرح ترافيك از طريق دوربين هاي كنترل مكانيزه ثبت مي شود و در حال حاضر نيز اين دستگاه فعال هستند./انتهاي پيام/