کد خبر:۷۰۴۱۰۱
یزدان مهر خبر داد

ارتقای سلف سرویس‌های دانشگاه‌ها در سال تحصیلی جدید/ رستوران‎های مکمل افزایش پیدا می‎کند

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم گفت: علاوه بر ارتقای سلف سرویس دانشگاهها، رستورانهای مکمل نیز برای تنوع غذایی در دانشگاهها افزایش پیدا می‌کند.

ذوالفقار یزدان مهر، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،گفت:ارتقای سلف سرویس های دانشگاهها از ابتدای تابستان آغاز شده و تمامی دانشگاههایی که دررتبه 3 هستند ارتفا پیدا می کنند.

وی با اشاره به مشارکت صندوق رفاه افزود: برای ارتقای سلف سرویس دانشگاهها 50 درصد صندوق رفاه و 50 درصد هزینه توسط دانشگاه تامین می شود.

یزدان مهر اضافه کرد:ایجاد رستورانهای مکمل برای تنوع غذایی در دانشگاه ادامه خواهد یافت و در بسیاری از دانشگاهها این رستورانها راه اندازی می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار