کد خبر:۷۰۶۵۵
رئيس سازمان بازرگاني فارس:
عضويت در سازمان تجارت جهاني، موجب تقويت صادرات كشور مي شود
رئيس سازمان بازرگاني فارس گفت: عضويت در سازمان تجارت جهاني، موجب تقويت صادرات كشور مي شود و زمينه را براي توسعه رقابت پذيري با ديگر كشورهاي عضو فراهم ميسازد.
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، دكتر محمدحسن نكويي مهر روز گذشته در همايش دو روزه آشنايي با سازمان جهاني تجارت در دانشكده اقتصاد، مديريت و علوم اجتماعي دانشگاه شيراز، اظهار داشت: در حال حاضر 153 كشور جهان عضو سازمان تجارت جهاني هستند و كشورهايي كه در اين سازمان حضور نداشته باشند، از نظر صادرات و تجارت با مشكلاتي رو به رو ميشوند.
وي تصريح کرد: قبل از آن که كشوري بخواهد به اين سازمان ملحق شود، بايد زمينه هاي لازم را فراهم كرده باشد تا بتواند از تبعات منفي كه در بُعد اقتصادي ممکن است براي آن كشور بوجود آيد، پرهيز كند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰