کد خبر:۷۰۸۷۹۹
بر اساس نتایج نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور؛

دانشجویان دانشگاه بیرجند در المپیاد علمی دانشجویی خوش درخشیدند

۴ نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند رتبه‌های یک تا ۱۰ بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور المپیاد را کسب کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه بیرجند، در بیست و سومین المپیاد علمی دانشجویی کشور، محدثه ربانی دانشجوی دانشگاه بیرجند رتبه یک کشوری را در رشته علوم تربیتی کسب کرد.

سعید رهنما مدیر گروه هدایت استعداد‌های درخشان دانشگاه با اعلام این خبر گفت: در این دوره از مسابقات علمی که ۹نفر از دانشجویان برگزیده دانشگاه بیرجند حضور داشتند، فاطمه ناصری رتبه چهارم کشور را در رشته علوم تربیتی بدست آورد.

همچنین زهرا معماری نسب و زینب سیارفرد در رشته روانشناسی رتبه‌های پنجم و شانزدهم کشوری، آرزو خسروی فورگ در رشته علوم زمین رتبه ۱۰، بردیا زمانی و محمد رضا طحان در رشته شیمی رتبه‌های ۱۶ و ۲۲کشوری، فرزانه رخشانی رتبه ۱۶ رشته آمار و علی طالبی در رشته حقوق رتبه ۴۳ کشور را از آن خود کردند.

رهنما در پایان افزود: بر اساس نتایج نهایی المپیاد علمی دانشجویی کشور ۴ نفر از دانشجویان دانشگاه بیرجند رتبه‌های یک تا ۱۰ این المپیاد را کسب کردند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار