بسيجيان باید روحيه مطالبه گري داشته باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۰۱۳
رئيس دانشگاه پيام نور استان اردبيل:

بسيجيان باید روحيه مطالبه گري داشته باشند

رئيس دانشگاه پيام نور استان اردبيل گفت: بسيجيان بايد روحيه مطالبه گري را در خود تقويت كنند؛ چرا كه اين امر مي تواند نتيجه اي سازنده داشته باشد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اردبيل، ولي الله خوش طينت امروز در جلسه هم انديشي اردوهاي جهادي در نمازخانه دانشگاه پيام نور اردبيل، با بيان اين كه مطالبه گري يكي از اهداف كلي اردوهاي جهادي است، اظهار داشت: دانشجويان و به ويژه دانشجويان بسيجي بايد در خدمت رساني به اقشار محروم جامعه از مسئولان مطالبه گري كنند؛ چرا كه انتقاد و پيشنهاد سازنده اي كه از سوي دانشجويان مطرح مي شود، ثمره سازنده اي به دنبال دارد و روحيه مطالبه گري را در دانشجويان بيدار می کند.

وي فرهنگ سازي و پالايش فردي را از ديگر اهداف اردوهاي جهادي عنوان كرد و گفت: اگر فرهنگ جهادي گسترش يابد، مي توان يك الگوي پيشرفته را براي جهانيان ترسيم كرد.

رئيس دانشگاه پيام نور استان اردبيل تصريح كرد: اگر دانشجويان جهادگر روحيه جهادي را در خود تقويت كنند، از تعلقات دنيوي دست كشيده و به سوي جهاد و جهادگري حركت مي كنند، بنابراین چنين جهادي دارای جايگاهی ويژه و ممتاز مي شود.

خوش طينت با اشاره به آثار معنوي و اخروي اردوهاي جهادي گفت: كمك به قشر محروم جامعه معنويت خاصي در روحيه انساني ايجاد مي كند و انسان را به جايگاه رفيع معنوي مي رساند؛ چرا كه ثمرات چنين اردوهايي غير قابل وصف و بسيار مقدس است.

وي در ادامه بسيج را فراگيرترين قشر جامعه دانست و افزود: حضور بسيج فقط در جبهه و جنگ خلاصه نمي شود، بلكه بسيج در تمام عرصه هاي فرهنگي، علمي، اقتصادي و سياسي كشور نقش بسزايي دارد.

رئيس دانشگاه پيام نور استان اردبيل در بخش ديگري از سخنان خود مباحث قرآن، نهج البلاغه، دين شناسي و مسائل مربوط به عفاف و حجاب را از جمله برنامه هاي اولويت دار در بخش فرهنگي عنوان كرد و گفت: سعي داريم با پرداختن به اين مسائل در راستاي اجراي مطلوب تر برنامه هاي فرهنگي گام برداريم.

خاطرنشان مي شود، در اين جلسه كه به همت بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور اردبيل برگزار شد، دانشجويان با نحوه برگزاري اردوهاي جهادي آشنا شدند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار