همايش «زائران عمره مفرده» در اراک برگزار شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از اراک، در اين همايش زائران با آداب و مناسک اين سفر روحاني، نحوه برخورد با مشکلات، ارتباط با ساير عمره گذاران و رعايت نکات اخلاقي، امنيتي و بهداشتي حج آشنا شدند.
آيت الله دري نجف آبادي، امام جمعه اراک در اين همايش حج عمره را از برنامه هاي مقدس مسلمانان، درس وحدت و همدلي، هويت ابراهيمي و عامل يکپارچگي جهان اسلام بيان کرد.
وي حج را دانشگاه بزرگ انسان سازي خواند و از زائران خواست با آمادگي کامل معنوي به اين سفر رفته و از فرصت هاي ايجاد شده در اين سفر و با تقرب به خدا استفاده کنند.
مسافر، مدير حج و زيارت استان مرکزي نيز در اين همايش گفت: کار اعزام زائران عمره مفرده اين استان از فردا، 26 ارديبهشت ماه و در قالب 51 کاروان آغاز مي شود و تا 16 مرداد ماه سال جاري ادامه دارد.
وي تصريح کرد: تعداد 6500 زائر در اين مدت به سفر معنوي حج اعزام مي شوند که اين رقم به دليل تاخير سراسري اعزام حاجيان 50 درصد کمتر از سال گذشته است./انتهاي پيام/