عشاير با سلاح جان و مال و آبروي خود در مقابل تهديدات نرم دشمن مي‌ايستد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۲۰۳
فرمانده سپاه عشاير استان فارس:

عشاير با سلاح جان و مال و آبروي خود در مقابل تهديدات نرم دشمن مي‌ايستد

فرمانده سپاه عشاير استان فارس گفت: بسيجيان عشاير هميشه دينداري، ولايتمداري و استکبارستيزي خود را به اثبات رسانده‌اند و آماده هستند که در مقابل تهديدات نرم دشمن با جان و مال و آبروي خود بايستند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو » از شيراز، منصور ميرزاييان امروز در گردهمايي نخبگان و معتمدان عشاير فارس و يادبود سردار امام‌قلي عزيزي در شيراز اظهار داشت: چرا از ولايتمداري، فرهنگ و غيرتمندي عشاير کمتر گفته مي شود؟ چرا امروز جوانان عشاير 1200شهيد عشاير را نمي شناسند و چرا ما اجازه مي دهيم که بعضي از سياسيون از صداقت و پاکي عشاير سوءاستفاده و با احساسات اين قشر بازي کنند؟ 

وي افزود: روز 29 ارديبهشت ماه روز تاريخي ديدار عشاير کشور با امام (ره) است و به همين مناسبت اين روز به نام روز بسيج عشاير نامگذاري شده است.

فرمانده سپاه عشاير استان فارس بيان کرد: امسال برگزاري همايش تخصصي براي مناطق مختلف عشاير، اجراي طرح صالحين و طرح محروميت زدايي را در استان فارس پيش بيني کرده ايم.

ميرزاييان گفت: با تعامل خوب با رسانه ها در صدد معرفي توانمندي و ظرفيت هاي عشاير استان فارس به نسل جديد هستيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار