پذیرش ۲۶۹۶ دانشجوی جدید در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی/ ۳۰ درصد دانشجویان غیر ایرانی چینی هستند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۲۸۴۸
کاویانی در گفتگو با دانشجو:

پذیرش ۲۶۹۶ دانشجوی جدید در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی/ ۳۰ درصد دانشجویان غیر ایرانی چینی هستند

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین گفت: با آغاز سال تحصیلی جدید ۲۶۹۶ دانشجو در این دانشگاه پذیرفته شدند.

پذیرش ۲۶۹۶ دانشجوی جدید در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی/ ۳۰ درصد دانشجویان غیر ایرانی چینی هستند

عباس کاویانی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،  با اشاره به آغاز سال تحصیلی جدید گفت: ۲ هزار و ۶۹۶ دانشجوی در مقاطع مختلف تحصیلی سال  ۹۷-۹۸ در این دانشگاه پذیرفته شدند.

کاویانی بیان داشت: ۱۴۰۰ دانشجو در مقطع کارشناسی، یک هزار و ۱۹۳ دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۰۳ دانشجو نیز در مقطع دکتری امسال در این دانشگاه پذیرفته شد.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تصریح کرد: دانشجویان یاد شده در ۱۴۸ رشته شامل ۳۶ رشته کارشناسی، ۷۸رشته کارشناسی ارشد و ۳۴ رشته دکتری و در هفت دانشکده و مرکز آموزش زبان فارسی دانشگاه امام (ره) تحصیل خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مراحل معرفی و پذیرش دانشجویان غیر ایرانی نیز از مهرماه آغاز شده است، خاطرنشان کرد: هم اکنون ۴۰۸ دانشجوی غیر ایرانی و ۳۳۶ زبان آموز از ۱۸ ملیت مختلف در این دانشگاه و مرکز آموزش زبان فارسی تحصیل می‌کنند.

کاویان با بیان اینکه دانشجویان چینی با ۳۰ درصد بیشترین تعداد دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه را تشکیل می‌دهند، تصریح کرد: زبان آموزان پس از طی دوره آموزش زبان فارسی و براساس علاقه خود یا در این دانشگاه و یا هر دانشگاه دیگری در کشور تحصیل می‌کنند.
 
معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) با اشاره به اصلاح هرم هیات علمی، گفت: هم اکنون ۱۶ استاد تمام، ۹۱ دانشیار، ۱۸۲استادیار و ۱۳ مربی عضو هیات علمی این دانشگاه هستند.
 
وی در ادامه افزود: با توجه به سیاست‌های انقباضی وزارت علوم، سیاست دانشگاه‌ها بیشتر بر کیفی سازی تحصیلات تکمیلی بوده و به راحتی اجازه افزایش و توسعه رشته‌ها را نمی‌دهد.

کاویانی تاکید کرد: ثبت نام دانشجویان جدید در مقطع تحصیلات تکمیلی از  ۲۰ شهریورماه جاری به مدت ۲ روز در دانشگاه انجام شده است.

وی افزود: با توجه به اینکه هنوز نتایج آزمون کارشناسی اعلام نشده، پیش بینی می‌شود ثبت نام دانشجویان این مقطع نیز از ۳۱ شهریور ماه آغاز شود.

کاویانی در خاتمه تاکید کرد: از زمان تاسیس این دانشگاه تا کنون ۲۵ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی، پنج هزار و ۶۹۱ دانشجو در کارشناسی ارشد و ۱۰۸ دانشجو در مقطع دکتری دانش آموخته شده اند.

گفتنی است، دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) دارای هشت هزار دانشجو است که ۵۵ درصد در مقطع کارشناسی و ۴۵ درصد در مقاطع تحصیلات تکمیلی هستند.
پربازدیدترین آخرین اخبار