آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۴۹۰
در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی صورت گرفت

تصویب سیاست‌های لازم برای هماهنگی در عرضه کالا و مقابله با احتکار

شورای عالی هماهنگی اقتصادی سیاست‌های لازم برای هماهنگی در عرضه کالا و مقابله با احتکار و اختفای کالا‌ها را تصویب کرد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، در جلسه روز شنبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی که با حضور سران قوای مقننه و قضاییه و به ریاست حسن روحانی برگزار شد؛ پیشنهاد‌های دستگاه‌های اجرایی و قضائی برای اطمینان از عرضه مناسب کالا‌ها و هماهنگی در مقابله با احتکار و اختفاء به نحوی که موجب شفافیت، تسریع و تسهیل بیشتر در فرایند تامین و توزیع کالا و همچنین دسترسی مناسب مردم به کالا‌های مورد نیازشان شود؛ بررسی و سیاست‌های اجرایی و طرح تقسیم کار و هماهنگی نهاد‌های ذیربط، تصویب شد.

همچنین پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه در خصوص تامین و تخصیص بسته معیشتی ویژه دولت برای حمایت از خانواده‌های کم درآمد نیز در جلسه شورای عالی هماهنگی اقتصادی مورد بحث و تصمیم گیری قرار گرفت و مقرر شد با تصویب طرح عملیاتی آن در جلسات آینده دولت طرح به اجرا گذاردهه شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار