آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۶۵۸۳
آبرود در گفتگو با دانشجو:

اسکان کلیه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه هرمزگان انجام شد/ حدود ۲۳۰۰ دانشجوی خوابگاهی داریم

مدیر امور دانشجویی دانشگاه هرمزگان گفت: حدود ۲۳۰۰ دانشجوی خوابگاهی داریم که اسکان همه این دانشجویان انجام شده است.

آبرود، مدیر امور دانشجویی دانشگاه هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص وضعیت اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها گفت: کلیه دانشجویان دانشگاه هرمزگان در خوابگاه‌ها اسکان داده شده اند.

وی افزود: هیچ خوابگاه خودگردانی در دانشگاه وجود ندارد و پذیرش و اسکان کلیه دانشجویان ورودی جدید نیز انجام شده است.

آبرود اضافه کرد: دانشگاه هرمزگان دارای چهار خوابگاه است که ۳ خوابگاه آن در محوطه دانشگاه قرار دارد و یک خوابگاه در بیرون از دانشگاه واقع شده است.

وی ادامه داد: ظرفیت هر اتاق ۴ و ۵ نفره است و دانشجویان بر این اساس، در خوابگاه‌ها اسکان داده شده اند. با مدیریتی که در زمینه اسکان دانشجویان داشته ایم، توانسته ایم کلیه دانشجویان را اسکان دهیم.

مدیر امور دانشجویی دانشگاه هرمزگان اظهار داشت: هزینه اسکان دانشجویان در خوابگاه‌ها نیز براساس مصوبه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشجویان اخذ شده است.

وی با بیان اینکه تعداد تقریبی دانشجویانی که در خوابگاه‌ها مستقر هستند بین ۲۲۰۰ تا ۲۳۰۰ نفر است، گفت: تعمیرات ارتقا سطح خوابگاه پسرانه در فصل تابستان و با کمک صندوق رفاه دانشجویان انجام شده و تعمیرات مربوط به بخش‌های بیرون خوابگاه نیز در حال انجام است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار