کد خبر:۷۱۷۰۳۷
در کنگره ملی سالانه آنفلوآنزا:

تزریق واکسن آنفلوآنزا در گروه‌های پرخطر اهمیت دارد

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اغلب افرادی که در ایران بر اثر آنفلوآنزا فوت کردند قبلا واکسن نزده بودند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، داود یادگاری در کنگره ملی سالانه آنفلوآنزا گفت: تزریق واکسن آنفلوآنزا در افراد چاق با BMI بالای ۴۰ اولویت دارد. همچنین اغلب افرادی که در ایران بر اثر آنفلوآنزا فوت کردند قبلا واکسن نزده بودند.

وی ادامه داد: کسانی که مبتلا به آنفلوآنزا می‌شوند و همزمان به آن‌ها استروئید داده می‌شود وضعیت آن‌ها بحرانی‌تر می‌شود.

داود پیام طبرسی، رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیح دانشوری هم در این کنگره، پوشش واکسیناسیون آنفلوآنزا در گروه‌های پرخطر را در ایران بسیار ضعیف توصیف کرد و افزود: هیچ‌یک از افرادی که بر اثر آنفلوآنزا در ایران فوت کردند، واکسن نزده بودند که این نشان‌دهنده اهمیت واکسیناسیون آنفلوآنزا در گروه‌های پرخطر است.

وی همچنین گروه‌های دارای اولویت برای تزریق واکسن آنفلوآنزا را برشمرد و گفت: کودکان زیر ۵ سال، زنان باردار، افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، بیماری‌های مزمن ریوی، اختلالات متابولیکی، چاقی، هپاتیت، افراد که در دوره طولانی سیگاری هستند، افراد دارای نقص در سیستم ایمنی، کارکنان سیستم بهداشت و درمان و برخی گروه‌های دیگر همگی در اولویت تزریق واکسن آنفلوآنزا قرار دارند.

سعید کلباسی، فوق تخصص غدد داخلی و متابولیسم هم در این کنگره گفت: ۴ درصد مرگ‌ومیر افراد دیابتی به خاطر آنفلوآنزا و پنومونی است و تنها را کاهش این موارد مرگ، تزریق واکسن آنفلوآنزا است.

مسعود مردانی، عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا نیز در این کنگره بیان کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده در کودکان دچار اختلال سرطان، تزریق واکسن آنفلوآنزا منجر به کاهش مصرف آنتی بیوتیک می‌شود. از طرفی بر اساس بررسی‌ها، تزریق واکسن آنفلوآنزا در گروه‌ها و افرادی که این واکسن را تزریق کردند، میزان مصرف آموکسی سیلین توسط آن‌ها را به میزان چشمگیری کاهش داده است.

گفتنی‌ست در جریان این کنگره، انجمن علمی بیماری‌های عفونی و گرمسیری ایران از دَب اُسترهاوس، ویروس‌شناس پیشرو آلمانی و کارشناس آنفلوآنزا تقدیر کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار