آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۰۸۴
اشتری خبر داد

افرایش گیت‌های خروج زائران اربعین

فرمانده نیروی انتظامی گفت: اقداماتی برای تسهیل عبور و مرور و امنیت زائرانی که می‌خواهند از مرز‌ها تردد کنند انجام شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار حسین اشتری در حاشیه مراسم ختم مادر برادران اسماعیلی در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره تمهیدات ناجا برای مراسم اربعین حسینی گفت: نیروی انتظامی اقدامات خود برای امنیت مراسم اربعین را از ماه‌های گذشته آغاز کرده است.

فرمانده ناجا افزود: اقداماتی برای تسهیل عبور و مرور و امنیت زائرانی که می‌خواهند از مرز‌ها تردد کنند انجام شده است، امسال گیت‌ها را افزایش داده‌ایم که با سرعت بیشتری کار‌ها انجام شود.

اشتری در پاسخ به پرسشی درباره اینکه زائران از کدام مرز‌ها امکان خروج دارند، گفت: زائران می‌توانند از سه مرز مهران، شلمچه و چذابه به سوی عتبات عالیات حرکت کنند.

وی در پایان تاکید کرد: مردم از نظر امنیت هیچ نگرانی نداشته باشند و به توصیه‌های نیروی انتظامی توجه کنند.
 
افرایش گیت‌های خروج زائران اربعین
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار