آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۹۷۷۰

۱۲۰ هزار پارک حاشیه‌ای هوشمند می‌شود

معاون اجرایی سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران از برنامه این سازمان برای مدیریت هوشمند پارک‌های حاشیه‌ای خبر داد و گفت: ۱۲۰ هزار پارک حاشیه‌ای به صورت هوشمندمدیریت می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، کامران اخباری با اشاره به وضعیت پارک حاشیه‌ای تهران گفت: پارک حاشیه‌ای در گذشته به صورت سنتی و توسط پارکبان‌ها در تهران کنترل می‌شد که حرکت به سمت هوشمندسازی و مکانیزه‌کردن پارک حاشیه‌ای در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

وی افزود: با بررسی روش‌های نوین شهر‌های بزرگ دنیا در زمینه پارک حاشیه‌ای که شرایط مشابه تهران را داشتند، کنترل پارک حاشیه‌ای با استفاده از پارکومتر‌ها کلید خورد. پارکومتر‌ها ۸ فضای پارک را کنترل می‌کنند و هزینه پرداختی آن‌ها از طریق کارت بلیت‌های اتوبوس و مترو امکان پذیر است. در حال حاضر نیز ۱۵ هزار فضای پارک به وسیله پارکومتر‌ها کنترل می‌شود.

معاون اجرایی سازمان حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران با اشاره به تعرفه پارک حاشیه ای، عنوان کرد: هزینه پارک در نیم ساعت اول رایگان است و ساعات بعدی طبق تعرفه مصوب شورای اسلامی شهر تهران محاسبه می‌شود.

وی ادامه داد: طرح هوشمند سازی پارک حاشیه‌ای توسط سازمان حمل و نقل ترافیک در منطقه ۲ آغاز شده است که طبق ضوابط و مقررات، انتخاب پیمانکار ذی صلاح انجام و پس از طی مراحل مشخص، در چند هفته آینده ابلاغ خواهد شد. طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته، ۱۵ هزار فضای پارک با سیستم هوشمند در این منطقه کنترل خواهد شد.

اخباری در مورد چگونگی کارکرد هوشمندسازی پارک حاشیه خودرو‌ها در منطقه ۲ توضیح داد: شهروندان برای استفاده از پارک حاشیه‌ای در این منطقه می‌توانند با مراجعه به سایت "تهران من" کد ملی، پلاک خودرو و شماره موبایل خود را در سامانه ثبت کرده و کیف پول خود را شارژ کنند. بر این اساس توقف در نیم ساعت اول رایگان و پس از آن هزینه ساعات بعدی مطابق مصوبه شورای اسلامی شهر از حساب شهروندی مالک، کسر و اطلاعات پرداختی نیز به شماره همراه وی پیامک می‌شود.


به گفته وی پیش بینی می‌شود طرح پایلوت هوشمند سازی پارک حاشیه‌ای در منطقه ۲، در مدت ۳ ماه اجرایی و همزمان اصلاحات مورد نیازروی آن انجام می‌شود. پس از اجرای پایلوت و بررسی کارشناسی، طرح برای اجرای سراسری در کل تهران آماده شده و ۱۲۰ هزار فضای پارک حاشیه‌ای به صورت هوشمند که اکثر محور‌های اصلی تهران پوشش می‌دهد، مدیریت می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار