آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۱۸۶۷
بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد همدان:

۱۳ آبان نشان دهنده‌ جداناپذیری انقلاب اسلامی از استکبارستیزی است

بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد همدان در بیانیه‌ای اعلام کرد: یوم الله سیزده آبان ماه ورای حوادث مهم سه گانه تاریخی نشان دهنده این مطلب است که اصل جدا ناپذیری از انقلاب اسلامی ایران، استکبارستیزی است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان همزمان با ۱۳ آبان و سالروز تسخیر لانه جاسوسی با صدور بیانیه‌ای کشتار وحشیانه دانش آموزان به دست دژخیمان شاه در سال ۱۳۵۷ را محکوم کرد.

 

در متن این بیانیه آمده است:

وَلَن تَرْضَى عَنکَ الْیَهُودُ وَلاَ النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءهُم بَعدَ الَّذِی جَاءکَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَکَ مِنَ اللّهِ مِن وَلِیٍّ وَلاَ نَصِیرٍ (بقره ۱۲۰)

مقام معظم رهبری: سیزده آبان ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻦ ﻫﯿﻤﻨﻪ سلطه آمریکایی ﻭ. ﺍﺳﺘﮑﺒﺎﺭ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎﺋﻰ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻭ. ﺩﺭ ﺟﻬﺎﻥ‏ ﺑﻮﺩ.

انقلاب اسلامی ایران همواره خاستگاه اتفاقاتی بوده است که جهان را تحت تاثیر خود قرار داده و میدهد و کابوس همیشگی استکبار جهانیست تا زمانی که دیگر اثری از استکبار بر سیطره‌ی جهان وجود نداشته باشد، آمریکا در طول تاریخ همیشه دشمنی خود را با بشریت نشان داده و مدام به دنبال این است که تمامی کشور‌های دنیا را زیر سلطه‌ی خود داشته باشد.

آمریکا کشوری است که خاکی که در آن زندگی میکنند را به زور از مردم بومی آن منطقه غصب کرده، کشوریست که کشتار جمعی مردم بی گناه جهان برای آن، کاری بسیار عادی است، کشوری که جنایت را برای خود ارزش میداند، کشوری که تحریم‌های ظالمانه را علیه ایران به کار میگیرد، هواپیمایی مسافری بری ایران را با تمامی مسافرانش هدف قرار میدهد، در هشت سال جنگ تحمیلی تمام قد پشت دشمن بعثی علیه ملت ایران می‌ایستد و هزاران جنایت بی شمار دیگر علیه مردمان جهان و ایران، این چهره‌ی شیطان بزرگ است.

یوم الله سیزده آبان ماه ورای حوادث مهم سه گانه تاریخی که با "تبعید حضرت امام (ره) به ترکیه در سال ۱۳۴۳، کشتار وحشیانه دانش آموزان به دست دژخیمان شاه در سال ۱۳۵۷ و تسخیر لانه جاسوسی امریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام (ره) در سال ۱۳۵۸" پدید آمده است نشان دهنده‌ی این مطلب است که اصل جدا ناپذیری از انقلاب اسلامی ایران، استکبار ستیزی است، و در هر مرحله‌ای از انقلاب چه زمانی که انقلاب نهالی نو پا بوده و چه در حال حاضر که این نهال به درختی تنومند که چهل سال از عمر آن میگذرد این اصل سرمشق ملت و مسولین خدوم کشور بوده است.

آمریکا باید این مطلب را همیشه با خود داشته باشد که همانگونه که در سال پنجاه و هشت آن‌ها راتحقیر کردیم و از خاک کشورمان بیرون کردیم و در آستانه‌ی چهل سالگی انقلاب آن‌ها را با ذلت از منطقه بیرون راندیم، اگر دست از خوی استکباری خود که در ذات آنهاست نکشند طولی نخواهد کشید که آرزوی رزمندگان اسلام در زمان دفاع مقدس را برآورده کرده و کاخ سفید را حسینه خواهیم کرد؛ و این وعده‌ی الهی است که ان تنصروا الله ینصرکم و خدا وند حتما یاری دهنده‌ی ما خواهد بود در این مسیر که پیش رو خواهیم داشت.

اما خیال باطلی که دشمنان جمهوری اسلامی ایران و بالاخص شیطان بزرگ در سر می‌پروراند که ملت ایران را از پای در بیاورد و سر تسلیم در مقابل آن‌ها فرود آورد، آرزویی است که با خود به گور خواهند برد، مردم ما ملتی هستند که شرایط سخت‌تر از این ایام که درگیر تحریم‌های ظالمانه‌ی آمریکا علیه خودشان را دیده و تحمل کرده اند و هیهات که دست از ارزش‌های خود بکشند و پیمان خود را با شهدا فراموش کنند ودست از انقلاب بکشند و سر تسلیم فرود آوردند، ما با تمام قدرت پیش خواهیم رفت و لحظه‌ای عقب نخواهیم نشست و با تمام داشته‌های خودمان تا نابودی کامل استکبار جهانی ایستاده ایم و نصرت الهی همراه ماست واین صدای شکسته شدن پایه‌های استکبار جهانی است که شنیده میشود و پرچم این انقلاب به دست صاحب اصلی خودش حضرت حجت (عج) خواهد رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار