آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۳۰۰۶

پلیس راهور برای بررسی و اصلاح ظرفيت كاميون‌های كشنده ولوو فراخوان داد

معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا از اصلاح ظرفيت كاميون‌های كشنده ولوو خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سعید روحی معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور با اعلام خبر فوق، اظهار داشت: پیش از سال 84 ظرفیت کامیون‌های کشنده از طریق افسران کارشناس پلیس راهور با توجه به یدک و نیمه یدک نصبی تعیین می‌شد که به دلیل تفاوت در یدک‌ها و نیمه یدک‌های مورد استفاده در کشور، عملاً ظرفیت‌های متفاوتی برای کامیون‌ها درج می‌شد.

معاون فنی مهندسی و خدمات ترافیک پلیس راهور ناجا ، تصریح کرد: از سال 84 بر اساس قانون جدید شرکت‌های تولیدکننده یا واردکننده کامیون‌ها، ظرفیت‌های پیشنهادی خود را به وزارت صمت اعلام و این وزارتخانه با دریافت مدارک مورد نیاز ظرفیت کامیون‌ها را تعیین و به پلیس راهور برای درج در کارت خودرو ارایه می‌کند.

وی گفت: با توجه به اختلاف ظرفیت کامیون‌هایی که قبل از سال 84 شماره‌گذاری شده‌اند پلیس راهور تصمیم گرفته است نسبت به فراخوان کامیون‌های قبلی و اصلاح ظرفیت‌های آنها اقدام کند.

سرهنگ روحی تصریح کرد: بر این اساس در فاز اول کلیه مالکان اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی کامیون های کشنده ولوو FH, FH12 و F12 مدل‌های 84 و ماقبل به شرط قرار نگرفتن در سن فرسودگی (22 سال) در صورتی که مغایرتی در ظرفیت درج شده در کارت خودرو و رقم درج شده در جدول زیر مشاهده می‌کنند می‌توانند برای اصلاح ظرفیت به مراکز تعویض پلاک در مراکز استان‌های خود و یا مراکز تعویض پلاک میثم یا خاوران در تهران مراجعه کنند تا نسبت به اصلاح آن در کارت خودرو آنها اقدام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار