کد خبر:۷۲۴۰۲۹
تشکل‌های دانشجویی سیستان و بلوچستان:

آقای رحمانی‌فضلی؛ استاندار سیستان‌ و بلوچستان باید طعم فقر و محرومیت را چشیده باشد

تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های سیستان‌ و بلوچستان در نامه‌ای به وزیر کشور نوشتند: استاندار این استان باید طعم فقر و محروميت را چشيده و از سياسى‌كارى‌ دور باشد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در نامه تعدادی از تشکل‌های دانشجویی سیستان و بلوچستان خطاب به عبدالرضا رحمانى فضلى، وزیر کشور آمده است: همانگونه که مستحضرید نظر به وضع قانون منع بکارگیرى بازنشستگان در دستگاه هاى دولتى، استاندار سیستان و بلوچستان نیز مشمول این قانون هستند و لذا بر خود لازم دانستیم جهت انتخاب استاندار جدید نکاتى را به نمایندگى از مردم شریفِ بزرگترین استان کشور که همواره مورد بى مهرى مسئولین دولتى بوده را خدمت حضرتعالى بیان کنیم.

ابتدأ امید است که انتخاب استاندار جدید را از سیاسى کارى هایى که قبلأ صورت می پذیرفته و متضرر این سیاسى کارى‌ها همواره مردم استان بوده اند، به دور دارید و به نصایح دلسوزان گوش فرا دهید و آن‌ها را إعمال کنید.

استان سیستان و بلوچستان هنوز در محرومیت بسر می برد که این محرومیت، مشکلاتى از جنس حاشیه نشینى، گرد و غبار، بادهاى ١٢٠ روزه، کمبود آب، قاچاق سوخت، بیکارى سرسام آور جوانان که آن‌ها را به ناچارأ به سمت قاچاق سوق میدهد و... را براى استان بوجود آورده است.

به عوامل این مشکلات که دقیق میپردازیم متوجه میشویم همه این مشکلات مستقیم و یا غیرمستقیم به مسئولین خسته و سیاسى کار دولتى در استان بر میگردد و با توجه به اینکه استاندار بالاترین مقام دولتى در استان است مى تواند تاثیرات مهمى در حل مشکلات یاد شده و یاد نشده داشته باشد.

درخواست ما از جنابعالى بعنوان وزیر کشور این است با توجه به شرایط مذکور و اهمیت این استان پهناور، استاندارى را انتخاب کنید که وابسته به کلونى هاى سیاست زده خارج از استان نباشد، خودشان تصمیم گیر باشندو همواره وحدت مذاهب را مدنظر قرار دهد و از گروههاى مختلف در امر مدیریت استفاده نماید و حداقل شاخصه هایى همچون جوان، پرنشاط، فعال، انقلابى، مدیر جهادى، مردمى، را دارا باشد و خود را از سیاسى کارى‌ها دور نگه دارد و صرفأ مشکلات مردم را ببینید و طعم فقر و محرومیت را چشیده باشد تا بتواند براى رفع محرومیت گامهاى بلندى بردارد إن شاء الله.

تشکل هاى امضا کننده:
١- جامعه اسلامى دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان
٢-جامعه اسلامى دانشجویان دانشگاه علوم پزشکى زاهدان
٣-جامعه اسلامى دانشجویان دانشگاه زابل
٤-جامعه اسلامى دانشجویان دانشگاه آزاد واحد زاهدان
٥-جامعه اسلامى دانشجویان دانشگاه علوم پزشکى زابل
٦-انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان
٧-انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکى زاهدان
٨-انجمن اسلامی دانشجویان دریانوردی و علوم دریایی چابهار
٩-انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه زابل
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار