۲۴ کانون فرهنگی و هنری در دانشگاه کردستان فعال است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۴۶۶۴
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان:

۲۴ کانون فرهنگی و هنری در دانشگاه کردستان فعال است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان گفت: ۲۴ کانون فرهنگی و هنری در دانشگاه کردستان فعال است که این کانون‌ها در راستای ایجاد یک فضای با نشاط، با طراوت و سالم راه‌اندازی شده است.

۲۴ کانون فرهنگی و هنری در دانشگاه کردستان فعال است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، روشن خوشنوازی در آیین معارفه کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه کردستان که در تالار مولوی برگزار شد، با اعلام اینکه ۲۴ کانون فرهنگی و هنری در دانشگاه کردستان فعال است، اظهار داشت: این کانون‌ها در راستای ایجاد یک فضای با نشاط، با طراوت و سالم راه اندازی شده است.

وی افزود: غالب اعضای کانون‌های فعال در دانشگاه کردستان از فرزندان این دیار و بومی منطقه هستند که در تلاش برای استقرار فضای شاد و نشاط در دانشگاه کردستان هستند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان با تأکید بر اینکه کردستان دارای فرهنگ غنی است که باید معرفی شود، خاطرنشان کرد: این رسالت در جامعه دانشگاهی بر عهده کانون‌های دانشگاه نهاده شده است تا اعضای این کانون‌ها در فضایی آکادمیک و با کمک جدیدترین متد‌های روز در راستای انعکاس این ظرفیت‌ها تلاش کنند.

گفتنی است، در پایان این مراسم اختتامیه جشنواره گردشگری و تجلیل از مدیران سابق کانون‌های دانشگاه برگزار شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار