نخستین گام برای گرفتن حق، گفتگو و بیان ادله کافی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۶۹۱۴
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان:

نخستین گام برای گرفتن حق، گفتگو و بیان ادله کافی است

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان گفت: همیشه صحبت از کمبود امکانات در استان می‌شود، اما در حقیقت خود ما باید حقمان را بگیریم و نخستین گام برای گرفتن حق، گفتگو و بیان ادله کافی برای توجیه کردن افراد است.

نخستین گام برای گرفتن حق، گفتگو و بیان ادله کافی است

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ روشن خوشنوازی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان در آغاز مسابقات «وت و ویژ» که در تالار فردوسی دانشگاه کردستان برگزار شد، گفت: موضوعی که اهمیت دارد قالب مسابقات مناظره است و تیم‌ها با گذاره‌هایی که تعیین شده موافقت و یا مخالفت کرده و بایکدیگر بحث می‌کنند.

به گفته خوشنوازی، باید دانشجویان بیشتر با فضای گفتگو آشنا شده، دانش عمومی دو طرف و همچنین حاضرین افزایش یافته و هدف اصلی یادگرفتن هنر گفتگو کردن است.

وی با بیان اینکه حق گرفتنی است و دادنی نیست، تصریح کرد: همیشه صحبت از منطقه محروم بودن و کمبود امکانات در استان می‌شود، اما در حقیقت خود ما باید حقمان را بگیریم و نخستین گام برای گرفتن حق، گفتگو و بیان ادله کافی برای توجیه کردن افراد است.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه کردستان در ادامه اضافه کرد: استقبال دانشجویان در نخستین مناظره دانشجویی بسیار زیاد و جنجالی نبوده؛ اما امیدواریم در مناظره‌های بعدی و با آگاهی یافتن از اهداف این مسابقات، دانشجویان با شور و هیجان بیشتری شرکت کنند.

خوشنوازی اظهار داشت: امید است این مسابقات باب گفت و گوی جدی، بدون تنش و منطقی را برای دانشجویان را باز کند و دیگر در جامعه شاهد مشاجره و دعوا‌های خیابانی بر سر مسائل جزئی نباشیم.

وی تصریح کرد: قطعا نتایج این مسابقات بسیار خوب خواهد بود و پس از آن افراد می‌توانند با افزایش دانش و معلومات خود حق خود را بگیرند و یا در یک مناظره جدی پیروز میدان باشند.
پربازدیدترین آخرین اخبار