آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۹۹۹۷
۲۰ آذرماه:

کارگاه آشنایی با طرح چشمه نور ایران در دانشگاه کردستان برگزار می‌شود

کارگاه آشنایی با طرح چشمه نور ایران و کاربرد‌های آن سه شنبه ۲۰ آذرماه در آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه دانشگاه کردستان برگزار می‌شود.
//کارگاه آشنایی با طرح چشمه نور ایران در دانشگاه کردستان برگزار می‌شودبه گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کارگاه آشنایی با طرح چشمه نور ایران و کاربرد‌های آن به همت معاونت پژوهشی دانشگاه کردستان و با همکاری چشمه نور ایران و هماهنگی با مرکز نظارت و ارزیابی در این دانشگاه برگزار می‌شود.

محور‌های کارگاه آشنایی با طرح چشمه نور ایران و کاربرد‌های آن بدین شرح است: طراحی چشمه نور ایران، نوری تازه بر علم کشور و آشنایی با شتابگر سنکروترون و تابش سنکروترونی، کاربرد‌های تابش سنکروترون در علوم، مهندسی و پزشکی، چالش‌ها و فرصت‌های پیش رو در ساخت و بهره برداری از شتابگر سنکروترونی با گسیلندگی کم.
 
گفتنی است، این کارگاه روز سه شنبه ۲۰ آذرماه از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۲ در آمفی تئاتر دانشکده علوم پایه برگزار خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار