کد خبر:۷۳۰۳۹۱
نماینده شاهین‌شهر در نشست با دانشجویان یاسوج:

کسانی که نظام محاسبات فکری‌شان انقلابی نیست، نباید در رأس تصمیم گیری‌ها باشد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس گفت: کسانی که نظام محاسبات فکری‌شان انقلابی نیست؛ بلکه بر چارچوب غرب‌ها شکل گرفته است، نباید در رأس تصمیم گیری‌ها باشند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده دوره‌ی نهم و دهم مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه شاهین‌شهر، میمه و برخوار در استان اصفهان مهمان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و علوم پزشکی یاسوج بود.

حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر اصفهان در ابتدای بیان کرد: مردم باید همه چیز را به طور شفاف بدانند، یعنی مردم باید بدانند که بنده کی می‌آیم مجلس، کی می‌روم، به کدام لایحه و قانون رأی می‌دهم و یا نمی‌دهم؛ لذا مردم باید شفاف هر چیزی را بدانند.

حاجی دلیگانی ادامه داد:، اما مسئله اقتصادی، اولین اشتباهی رخ داد، عزیزان بنده این بود، قبل از اینکه بخواهد تحریم‌های اخیر اتفاق بیفتد. این بود که ۲۳ هزار میلیارد دلار این کشور توسط بانک مرکزی تحت عنوان یک بسته ارزی به حراج گذاشته شد.

نماینده شاهین شهر اصفهان مطرح کرد: خدمات مجانی ارزی برای سفر خارج از کشور در این دوره اتفاق افتاد و در هیچ دوره‌ای همچین چیزی مسبوق به سابقه نبود. این سیاست‌های اخیر دولت باعث شد که فاصله غنی و فقرا را زیاد کرد. این نوع توزیع ارز به این صورت باعث شد که ارزش پول کشور کاهش پیدا کند، افرادی یک شبه چندین میلیارد به جیب زدند.

وی گفت: گزارش‌های رسمی کشور حاکی از این است که در سال ۹۲ کل نقدینگی کشور ۴۶۰ هزار میلیارد تومان بود، ولی الان شده سه برابر آن عدد روزانه یک هزار تومان به این افزایش داده می‌شود. سود‌های که روی معاملات می‌کشند باعث این افزایش نقدینگی می‌شود.

حاجی دلیگانی در ادامه تصریح کرد: این در حالی است که یک در صد این نقدینگی در اختیار مردم است. واردات بی رویه از خارج کشور باعث شده که واحد‌های تولیدی تولیدات خود را کاهش بدهند و نتجیه آن بیکار شدن کارگران و مهندسین و تعطیلی برخی واحد‌های تولیدی شد.

نماینده شاهین شهر اصفهان  گفت: مردم الان واقعاً دچار مشکل هستند. کارمندان حقوقشان افزایش پیدا نکرده‌اند. از طرفی بازنشستگان حقوق ثابتی دارند و قدرت‌های خرید پایین آمده و واقعاً با این شرایط زندگی کردن سخت است. الان اقشار کم درامد و مختلف جامعه از جمله کشاورزان، کسبه و کارگران و حتی کارمندان ساده در تأمین معیشت زندگی خود با مشکل مواجه هستند.

وی افزود: عدم برنامه ریزی و نبود اقدام به موقع مشکلات اقتصادی را بر جامعه حاکم کرده است و همین مسائل سبب شد تا وزیر اقتصادی و رئیس بانک مرکزی را استیضاح و برکنار کنیم.

در ادامه این جلسه ابوذر یکی از دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج با بیان اینکه کشور ما شمال و جنوبش دریا و خلیج است، ۸ درصد منابع جهان را در اختیار دارد، چهارمین کشور دارای نفت هستیم، اظهار کرد: پس مشکل ما تحریم نیست، بلکه ما با دو غده سرطانی در داخل کشور روبرو هستیم، یکی انقلابی‌های انقلاب نما و دیگری انقلابی گر‌های خنثی که دست روی دست گذاشته تا نظام اسلامی به دست نااهلان برسد.

در ادامه یکی دیگری از دانشجویان که با توپ پر روی صحن جلسه حاضر شد، خطاب به حاجی دلیگانی گفت: آیا شما نماینده شهر ما را می‌شناسید؟ آیا اصلاً ایشان را در مجلس می‌بیند؟

این دانشجو در ادامه گفت: مشکل ما این است به جای اینکه الان مسئولان ارشد این استان و نماینده مجلس شهرستان‌های بویراحمد و دنا باید پاسخگوی ما باشند، شما آقای دلیگانی باید از شاهین شهر بیایی و پاسخگوی ما باشد.

وی افزود: مشکل این است که بعضی نماینده‌های مجلس ما به جای پاسخگویی به دنبال پیمانکاری برای نزدیکان خود هستند.

یکی از دانشجویان در این جلسه پرسش و پاسخ در واکنش به این دانشجو گفت: اینقدر که شما سنگ آمریکا را به سینه میزنید خود آمریکایی‌ها نمی‌زنند، درضمن میراث هاشمی اشرافی گری بود! دوران هندی بازی و فرافکنی تمام شده و موقع پاسخگویی است و مجلس باید ساده زیست باشد، چرا اینگونه نیست؟ مجلس نسبت به همه ارگان‌ها در راس امور است و باید پیگیر مشکلات مردم باشد نه پیگیر مشکلات فاتحه خوانی!

حاجی دلیگانی نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: سوالاتی که از بنده پرسیده شد زیاد حالت سوالی نداشت، اما اگر می‌خواهیم از این شرایط نجات پیدا کنیم تنها راهش شفافیت است ولاغیر! تا نهضت شفافیت از مجلس شروع نشود و به بدنه جامعه تعمیم داده نشود این مشکلات قابل حل نیست. باید نهضت شفافیت در جامعه ما به وجود بیاید، یعنی میزان حضور و غیاب نماینده در مجلس مشخص باشد. هر دانشجویی که دلش برای این نظام می‌سوزد و هر دانشجویی که آرمان این کشور را قبول دارد، باید بداند در این کشور چه می‌گذرد.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خاطر نشان کرد: همفکران بنده در مجلس اقلیت هستیم، چرا آقای شریعت مداری رای آورد؟ ظهر از خانه چه کسی پیام رسید که از شریعت مداری در مجلس حمایت کنید؟ روز یک شنبه جلسه گرفتند که باید استیضاح برخی از وزیران شکل بگیرد، یکی از کسانیکه باید استیضاح می‌شد وزیر راه و شهرسازی بود و وقتی رای نیاورد گفتند استیضاح آقای ربیعی را متوقف کنید.

وی در ادامه افزود: من رای خود را روی اینستاگرامم گذاشتم و همه دیدند، متخصصانی داریم، ولی باید شفاف سازی کنیم تا مردم بشناسند به چه کسی رای دهند و به چه کسی رای ندهند! بن بستی در کشور وجود ندارد و باید اصلاح صورت گیرد و ما طرف اصلاح هستیم و مشکلات کشور را برطرف می‌کنیم، اما مجلسی که ۳۰ خرداد رفتند خدمت رهبر،  ۲۰ مرداد بحث cft را مسکوت نگه داشتند.

حاجی دلیگانی اظهار داشت:  وقتی در جمع نمایندگان خدمت رهبر انقلاب نشسته بودیم خیال کردم که بحث سی اف تی حل شده، ولی فردای آن روز آمدیم و دیدم سی اف تی را تصویب کرده اند، باید دست در دست هم دهیم و واقعیت‌ها را ببینیم و شفاف سازی را دنبال کنیم، بایستی سنگ صبور مردم باشیم و در مجلس بر سر هر کسی که مسئول است داد بزنیم، و هیچ ملاحظه‌ای را برای بحث مردم نداشته باشیم باید برای حفظ مردم تلاش کنیم و حرف آنان را بزنیم.

نماینده مردم اصفهان در مجلس اشاره کرد: مجلس باید مردمی اداره شود، اما به خاطر ریاست مجلس کار‌هایی صورت می‌گیرد که خیانت است و بنده استیضاح آقای لاریجانی را تهیه کردم، اما امضا‌ها به حد نصاب نرسید و در آینده نزدیک می‌گوییم چه کسانی نامه را امضا و بعد پس گرفتند که تعداد آن‌ها ۱۲ نفر است.

وی اظهار کرد: همه ما باید مطالبه گری کرده و از مسئولان بخواهیم قانون اساسی به طور کامل اجرا شود به عنوان مثال حقوق شهروندی که دولت وظیفه دارد شغل برای هر ایرانی متخصص فراهم کند، علاوه بر این طرح‌هایی در مجلس باید اجرا شود که تبعیض نباشد و فرقی با هیچ کجا نیست چه در مناطق محروم چه در دیگر مناطق باید برابر باشد.

حاجی دلیگانی گفت: اصل ۲۹ از حقوق شهروندی می‌گوید باید همه مردم ایران بیمه شوند و اصل ۳۱ می‌گوید باید همه مردم مسکن داشته و اصل ۱۱۳ می‌گوید مسئول تمام برنامه‌های اجرایی دولت بوده به جز نیرو‌های مسلح. بله ما دچار خود تحریمی هستیم، در حالی که یک در صد خاک دنیا دست ما است، اما ۷ درصد منابع دنیا زیر پای ما است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس تاکید کرد: کهگیلویه و بویراحمد جزء ایران است و اینجا هم باید مثل سایر نقاط کشور پیشرفت داشته باشد. سعی کردم در مجلس از حقوق همه ملتم دفاع کنم و سعی کردیم نقاط مختلف کشورمان پیشرفت داشته باشیم، سعی کردیم حقیقتاً اینجوری باشیم. اگر نقطه مخالفش را اطلاع دارید بیان کنید. به خاطر کوتاهی‌های که نخبگان و ما‌ها داشتیم، نفوذ در کشور اتفاق افتاد. مگر حضرت آقا نفرمودند: نفوذ در سطح تصمیم گیران در حال اتفاق است.
 
وی گفت: آن کسانی که نظام محاسبات فکری‌شان بر اساس ایران اسلامی و انقلابی نیست بلکه بر چارچوب غرب‌ها نظام فکری‌شان شکل گرفته است، نباید در رأس تصمیم گیری‌ها باشد. وظیفه ما است که مقابله کنیم با نفوذ، ذره‌ای کوتاه نکردیم و نخواهیم کرد.

حاجی دلیگانی مطرح کرد: بچه کهگیلویه و بویراحمد با بچه‌ای که تو ناف تهران است هیچ فرق نمی‌کند. همه باید از یارانه‌های پنهان استفاده کند چرا باید از یارانه‌ها فقط بچه‌های تهران استفاده کنند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس خاطر نشان کرد: اصل انقلاب و اصل نظام نیاز به حمایت دارد و نیاز به این دارد که عدلت محوری باشد ما گر اقتصاد مردم را درست کنیم مردم می‌روند به سمتی که اولویت دارند. هر کس کاری نمی‌تواند برای این نظام و مردم بکند، کنار برود. اگر شفاف سازی بود ما این مشکلات را نداشتیم. همان نهضت شفافیت را انجام بدهیم تا آن‌هایی که کار بلدند و آن‌هایی که کار بلد نیستند بشناسند و مردم بدانند به کی رأی بدهند و یا ندهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار