به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، جشنواره غذای سالم با مشارکت ۵۶ نفر از کارکنان ودانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، جشنواره غذای سالم با مشارکت ۵۶ نفر از کارکنان ودانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
این جشنواره به همت امور بانوان و خانواده و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و مشارکت اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در سلف سرویس دانشگاه برگزار شد.
ارتقای سطح آگاهی در زمینه خواص غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
جشنواره در دو بخش پخت غذا و شیرینی سنتی و با مشارکت ۵۶ نفر از کارکنان ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد و ۳۶ نفر در بخش پخت غذای سنتی و ۲۰ نفر در بخش پخت شیرینی شرکت کردند.
فرآیند داوری این جشنواره نیز با حضور ۱۰ نفر از داوران اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان انجام شد و در پایان به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.
شرکت دو نفر از کارمندان دانشگاه به نامهای علیرضا معین الدینی از دانشکده پزشکی و عبدالله سعید از معاونت تحقیقات و فناوری در بخش شیرینی پزی جالب توجه بود.
اسامی نفرات برتر به شرح زیر است:
بخش پخت غذا
۱_معصومه دادگستر از دانشکده پرستاری
۲_بهجت رفسنجانی از معاونت غذا و دارو
۳_ملیحه جمعه فرسنگی از حوزه بانوان دانشگاه
۴_فرحناز شیخ شعاعی از مرکز خدمات جامع سلامت الغدیر