
به مناسبت ولادت حضرت زینب(س)؛
جشنواره غذای سالم در دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد/ معرفی نفرات برتر
به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، جشنواره غذای سالم با مشارکت ۵۶ نفر از کارکنان ودانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و به مناسبت ولادت حضرت زینب(س) و روز پرستار، جشنواره غذای سالم با مشارکت ۵۶ نفر از کارکنان ودانشجویان این دانشگاه برگزار شد.
این جشنواره به همت امور بانوان و خانواده و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و مشارکت اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در سلف سرویس دانشگاه برگزار شد.
ارتقای سطح آگاهی در زمینه خواص غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
جشنواره در دو بخش پخت غذا و شیرینی سنتی و با مشارکت ۵۶ نفر از کارکنان ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد و ۳۶ نفر در بخش پخت غذای سنتی و ۲۰ نفر در بخش پخت شیرینی شرکت کردند.
فرآیند داوری این جشنواره نیز با حضور ۱۰ نفر از داوران اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان انجام شد و در پایان به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.
شرکت دو نفر از کارمندان دانشگاه به نامهای علیرضا معین الدینی از دانشکده پزشکی و عبدالله سعید از معاونت تحقیقات و فناوری در بخش شیرینی پزی جالب توجه بود.
اسامی نفرات برتر به شرح زیر است:
بخش پخت غذا
۱_معصومه دادگستر از دانشکده پرستاری
۲_بهجت رفسنجانی از معاونت غذا و دارو
۳_ملیحه جمعه فرسنگی از حوزه بانوان دانشگاه
۴_فرحناز شیخ شعاعی از مرکز خدمات جامع سلامت الغدیر
۵_زیور مختار آبادی از معاونت بهداشتی
بخش پخت شیرینی
۱_ شیما کازرونی از معاونت تحقیقات و فناوری
۲_ فضه خاتون اسلامی از بیمارستان افضلی پور
۳_ اکرم خالقی از بیمارستان افضلی پور
این جشنواره به همت امور بانوان و خانواده و معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و مشارکت اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان در سلف سرویس دانشگاه برگزار شد.
ارتقای سطح آگاهی در زمینه خواص غذاهای سنتی و محلی، ترویج فرهنگ استفاده از غذاهای سنتی و محلی به جای فست فودها، تقویت هنر آشپزی و ایجاد رقابت از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بود.
جشنواره در دو بخش پخت غذا و شیرینی سنتی و با مشارکت ۵۶ نفر از کارکنان ودانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد و ۳۶ نفر در بخش پخت غذای سنتی و ۲۰ نفر در بخش پخت شیرینی شرکت کردند.
فرآیند داوری این جشنواره نیز با حضور ۱۰ نفر از داوران اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان انجام شد و در پایان به نفرات برتر هدایایی اهدا شد.
شرکت دو نفر از کارمندان دانشگاه به نامهای علیرضا معین الدینی از دانشکده پزشکی و عبدالله سعید از معاونت تحقیقات و فناوری در بخش شیرینی پزی جالب توجه بود.
اسامی نفرات برتر به شرح زیر است:
بخش پخت غذا
۱_معصومه دادگستر از دانشکده پرستاری
۲_بهجت رفسنجانی از معاونت غذا و دارو
۳_ملیحه جمعه فرسنگی از حوزه بانوان دانشگاه
۴_فرحناز شیخ شعاعی از مرکز خدمات جامع سلامت الغدیر
۵_زیور مختار آبادی از معاونت بهداشتی
بخش پخت شیرینی
۱_ شیما کازرونی از معاونت تحقیقات و فناوری
۲_ فضه خاتون اسلامی از بیمارستان افضلی پور
۳_ اکرم خالقی از بیمارستان افضلی پور
لینک کپی شد
گزارش خطا
۱
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.