
کد خبر:۷۴۴۵۱۷
با حضور ۷۰ شرکتکننده؛
جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان در دانشگاه آزاد قوچان برگزار شد
اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور ۷۰ شرکتکننده از شهرهای مختلف خراسان رضوی و شمالی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد.
غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در این مراسم گفت: ۷۰ شرکت کننده از ۱۰ شهرستان خراسان رضوی و خراسان شمالی در این جشنواره شرکت دارند.
کاظمی با بیان اینکه در این جشنواره ۲۰۰ نوع غذای محلی از انواع آش ها، غذای سنتی و نان محلی به معرض داوری گذاشته شده افزود: در این رقابت آسیه باغبان، اکرم غدیری مقدم و آدینه زاده به ترتیب حائز مقامهای اول تا سوم شدند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان اظهار داشت: همچنین از تکتم ابراهیم زاده به خاطر غذای برتر این جشنواره و از مریم عقیقی نیز به خاطر پخت نان قدردانی شد.
وی گفت: ۶ داور در این جشنواره غذاهای محلی را از نظر طعم، تزئین، رعایت بهداشت فردی و محیط در طبخ و رعایت اصالت غذا ارزیابی کردند.
غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در این مراسم گفت: ۷۰ شرکت کننده از ۱۰ شهرستان خراسان رضوی و خراسان شمالی در این جشنواره شرکت دارند.
کاظمی با بیان اینکه در این جشنواره ۲۰۰ نوع غذای محلی از انواع آش ها، غذای سنتی و نان محلی به معرض داوری گذاشته شده افزود: در این رقابت آسیه باغبان، اکرم غدیری مقدم و آدینه زاده به ترتیب حائز مقامهای اول تا سوم شدند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان اظهار داشت: همچنین از تکتم ابراهیم زاده به خاطر غذای برتر این جشنواره و از مریم عقیقی نیز به خاطر پخت نان قدردانی شد.
وی گفت: ۶ داور در این جشنواره غذاهای محلی را از نظر طعم، تزئین، رعایت بهداشت فردی و محیط در طبخ و رعایت اصالت غذا ارزیابی کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.