اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، اولین جشنواره غذاهای سنتی و محلی شمال خراسان همزمان با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور ۷۰ شرکتکننده از شهرهای مختلف خراسان رضوی و شمالی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان برگزار شد.
غلامرضا کاظمی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان در این مراسم گفت: ۷۰ شرکت کننده از ۱۰ شهرستان خراسان رضوی و خراسان شمالی در این جشنواره شرکت دارند.
کاظمی با بیان اینکه در این جشنواره ۲۰۰ نوع غذای محلی از انواع آش ها، غذای سنتی و نان محلی به معرض داوری گذاشته شده افزود: در این رقابت آسیه باغبان، اکرم غدیری مقدم و آدینه زاده به ترتیب حائز مقامهای اول تا سوم شدند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان اظهار داشت: همچنین از تکتم ابراهیم زاده به خاطر غذای برتر این جشنواره و از مریم عقیقی نیز به خاطر پخت نان قدردانی شد.
وی گفت: ۶ داور در این جشنواره غذاهای محلی را از نظر طعم، تزئین، رعایت بهداشت فردی و محیط در طبخ و رعایت اصالت غذا ارزیابی کردند.