آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۴۸۵
نادرالاصلی در گفتگو با دانشجو:

دوره عرصه‌یابی نوین اردو‌های جهادی ویژه دانشجویان اصفهانی برگزار می‌شود

مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی اصفهان گفت: نخستین دوره آموزش عرصه‌یابی نوین اردو‌های جهادی با حضور ۵۰ نفر از مسئولان اردو‌های جهادی دانشگاه‌های استان در روز‌های ۲۵ و ۲۶ بهمن برگزار خواهد شد.

نادرالاصلی، مسئول گروه جهادی بسیج دانشجویی اصفهان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: نخستین دوره آموزش عرصه یابی نوین اردو‌های جهادی به همت معاونت سازندگی ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان و طراحی پژوهشکده شهید اعتباری دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور ۵۰ نفر از مسئولین اردو‌های جهادی دانشگاه‌های استان اصفهان در روز‌های ۲۵ و ۲۶ بهمن ماه در اصفهان برگزار خواهد شد.

وی افزود: اردو‌های جهادی از برجسته‌ترین فعالیت‌های دانشجویی است که در طی سالیان خدمات گسترده و مفیدی را به مناطق محروم و مستضعف کشور ارائه کرده است. حضور دانشجویان از اقشار مختلف و در رشته‌های متنوع باعث شده است که در عمده‌ی زمینه‌ها نیاز‌ها و موانع رشد و تعالی روستا‌های کشور برطرف شود.
 
نادرالاصلی گفت: عرصه یابی یکی از بخش‌های مهم اردو‌های جهادی است که قبل از برگزاری یک اردوی چند روزه، توسط تیم شناسایی انجام می‌شود. این تیم باید طی بازدید از روستا‌های مختلف مسائل و مشکلاتی که وجود دارد را شناسایی کرده، سپس متناسب با توانمندی گروه جهادی، برای رفع این مشکلات برنامه ریزی کند.
 
مسئول گروه جهادی  بسیج دانشجویی اصفهان  خاطرنشان کرد: یکی از چالش‌های گروه‌های جهادی این بوده است که بیش از آنکه به مسائل و مشکلات واقعی و اولویت دار روستا‌ها توجه کنند، به توانمندی گروه جهادی توجه می‌کردند. همچنین عمده‌ی اطلاعاتی که از این نوع عرصه یابی توسط گروه جهادی استخراج می‌شد ثبت و ضبط نمی‌شد و در اختیار سایر گروه‌های جهادی نیز قرار نمی‌گرفت و از این رو امکان داشت که در یک روستا چندین گروه جهادی عرصه یابی‌های موازی انجام دهند. از سوی دیگر این عرصه یابی نیز با مشارکت محدودی از اهالی روستا انجام می‌شد و نظرات تعداد کمی از اهالی در کشف مسائل و مشکلات روستا سهم داشت.

وی افزود: در این دوره تلاش بر این است که گروه‌های جهادی روش نوینی را برای عرصه یابی روستا‌های کشور آموزش ببینند. در این دوره گروه‌های جهادی مسئله یابی به روش مشارکتی را خواهند آموخت سپس با روش‌های کشف و صحت سنجی مسائل آشنا خواهند شد. در انتها نیز گروه‌های جهادی شرکت کننده برای حل مشکلات مختلف روستایی باید ایده و راه حل‌های متنوعی ارائه دهند.

نادرالاصلی گفت: این دوره آموزش ترکیبی از ارائه‌ی درس، کارگاه‌های مشارکتی و مسابقه است. مسابقه‌هایی که در این دوره طراحی شده است شبیه سازی شرایط یک روستا است و گروه‌های جهادی مدل آموزش دیده در این دوره را به صورت تجربی باید اجرا کنند.

وی افزود: در انتها به سه تیم برتر در این دوره علاوه بر مزایایی که برای برگزاری اردوی جهادی از سوی ناحیه بسیج دانشجویی استان اصفهان دریافت می‌کنند، جوایز نقدی نیز اهدا خواهد شد. این دوره در تاریخ دوم و سوم اسفند ماه برای خواهران دانشجوی دانشگاه‌های استان اصفهان برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار