کشف مکمل‌های سوخت قاچاق در ساوجبلاغ
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۵۵۴۸۵

کشف مکمل‌های سوخت قاچاق در ساوجبلاغ

فرمانده انتظامی ساوجبلاغ از کشف مکمل‌های سوخت قاچاق به ارزش ۵ میلیارد ریال در ‏این شهرستان خبر داد‎. ‎
سوخت قاچاق

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ سید امین موسوی در تشریح این خبر گفت: ماموران پاسگاه انتظامی هیو شهرستان ساوجبلاغ، در حین گشت زنی در سطح حوزه استحفاظی، به یکدستگاه خودروی وانت نیسان مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

سرهنگ موسوی افزود: ماموران پس از هماهنگی با مقام قضایی و در بازرسی از خودروی مورد نظر، تعداد ۴ هزار و ۲۱۸ عدد انواع مکمل سوخت قاچاق را کشف کردند.

این مسئول انتظامی با اشاره به دستگیری یک نفر در این خصوص خاطر نشان کرد: متهم پس از تشکیل پرونده، به همراه کالا‌های مکشوفه به مراجع قضائی معرفی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ در پایان با بیان اینکه ارزش کالا‌های مکشوفه برابر نظر کارشناسان ۵ میلیارد ریال برآرود شده است از شهروندان خواست: در صورت اطلاع از دپو و نگهداری هر گونه کالا‌های قاچاق، مراتب را سریعا به با تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.

پربازدیدترین آخرین اخبار