جانباختن شهروند ناشنوای اهوازی بر اثر برخورد با قطار
مدیر کل راهآهن جنوب از برخورد قطار با یک عابر در اهواز خبر داد و گفت: این فرد به دلیل ناشنوایی، متوجه قطار نشد و متاسفانه این حادثه منجر به فوت او شد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری خبرگزاری دانشجو، رضا مطوری مدیر کل راهآهن جنوب در خصوص حادثه تلخ در حریم ریلی اهواز که منجر به فوت یک شهروند ناشنوا شد، با ابراز تاسف عمیق، اظهار کرد: متاسفانه شهروند عزیزی با ورود غیرمجاز به حریم ریلی، جان خود را از دست داد.
وی افزود:این فرد ناشنوا بود و صدای سوت ممتد قطار را نمیشنید. وقتی لوکوموتیوران او را دید، سوت ممتد کشید تا آگاه شود، اما به دلیل ناشنوایی، متوجه نشد و منجر به فوت او شد.
مدیر کل راهآهن جنوب تصریح کرد: این حادثه در غروب رخ داد و دید لوکوموتیوران پایین بود. با توجه به اینکه خط ترمز قطار بین ٨۰۰ تا ١٢۰۰ متر است، امکان برخورد در چنین محیطهایی بسیار زیاد است. بنابراین افراد نباید وارد حریم ریلی شوند.
لینک کپی شد
گزارش خطا