بهره‌برداری از بزرگ‌ترین کارخانه محصولات سلولزی اردبیل در نمین
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۶۷۳۲۶

بهره‌برداری از بزرگ‌ترین کارخانه محصولات سلولزی اردبیل در نمین

کارخانه تولید محصولات سلولزی آرتاپان با سرمایه‌گذاری ۱۸۰ میلیون یورو و ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در شهرستان نمین به بهره‌برداری رسید؛ این مجموعه با ظرفیت تولید سالانه ۶۵۰ هزار مترمکعب، برای یک‌هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال ایجاد می‌کند.
اردبیل

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، کارخانه تولید محصولات سلولزی آرتاپان، زیرمجموعه گروه صنعتی اقتصادی آرتا، با حضور محمدجعفر قائم‌پناه، معاون اجرایی رئیس‌جمهور، مسعود امامی‌یگانه، استاندار اردبیل، علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی و جمعی از نمایندگان استان در مجلس و مسئولان در شهرستان نمین به بهره‌برداری رسید.

این کارخانه با سرمایه‌گذاری ۱۸۰ میلیون یورو ارزی و ۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری ریالی احداث شده و زمینه اشتغال یک‌هزار و ۲۰۰ نفر را فراهم کرده است.

کارخانه آرتاپان به عنوان بزرگ‌ترین کارخانه تولید محصولات سلولزی در استان اردبیل، انواع محصولات و اوراق فشرده چوبی از جمله MDF، UDF، LDF و HDF را تولید می‌کند.

ظرفیت تولید سالانه این مجموعه ۶۵۰ هزار مترمکعب اعلام شده است که با بهره‌برداری از آن، ظرفیت تولید محصولات سلولزی و صنایع مرتبط با چوب در استان اردبیل افزایش خواهد یافت.

بهره‌برداری از این مجموعه صنعتی همچنین می‌تواند با توسعه صنایع مرتبط با فرآوری چوب و تولید محصولات سلولزی، زمینه افزایش ظرفیت‌های صنعتی استان و ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در شهرستان نمین را فراهم کند.

پربازدیدترین آخرین اخبار