عده‌ای که وعده دادند انقلاب چهل سالگی خودش را نمی‌بیند، از غصه بمیرند
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۵۴۹۳
حجت‌الاسلام منتظری در کیش:

عده‌ای که وعده دادند انقلاب چهل سالگی خودش را نمی‌بیند، از غصه بمیرند

دادستان کل کشور گفت: آن‌هایی که در جمع عده‌ای از ارازل و اوباش وعده دادند انقلاب چهل سالگی خودش را نمی‌بیند، از غصه بمیرند.
عده‌ای که وعده دادند انقلاب چهل سالگی خودش را نمی‌بیند، از غصه بمیرند

//

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش «تبیین نقش طلاب و دانشجویان تمدن‌ساز در چهل سالگی انقلاب» به‌مناسبت دهه مبارک فجر و چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی شامگاه یکشنبه ۲۱ بهمن ماه توسط بسیج دانشجویی جزیره کیش برگزار شد.

حجت‌الاسلام منتظری، دادستان کل کشور در این همایش گفت: چهل سال قبل ملت برای تغییر در نظام ظالم وقت خود اراده کرد و با پشتیبانی از مرجع تقلیدش امام خمینی (ره)، برگ زرینی را در تاریخ انقلاب و تاریخ ایران آفرید.

وی افزود: ۴۰ سال قبل حرکت مبارزه با ظلم و استکبار با رهبری امام راحل آغاز شد، ملت تبعیت کرد، هزینه داد و در چنین شبی نظام شاهنشاهی سقوط کرد و جمهوری اسلامی ایران به‌وجود آمد.

دادستان کل کشور که در سخنرانی پیشین خود در جزیره کیش عنوان کرده بود برخی مدیران کشور بی‌عرضه هستند، گفت: به کوری چشم آن‌هایی که در محاسبات خودشان مطمئن بودند که انقلاب چهل سالگی خودش را نمی‌بیند، انقلاب اسلامی با همه دشمنی‌های داخلی و شرقی و غربی و با همه فراز و نشیب‌هایش امروز به سن چهل سالگی رسیده است، و آن‌هایی که در جمع عده‌ای از ارازل و اوباش وعده دادند انقلاب چهل سالگی خودش را نمی‌بیند، از غصه بمیرند.

حجت‌الاسلام منتظری ادامه داد: جوانان امروز، ۴۰ سال قبل نبودند که آثار آن صحنه‌های سیاه و اوراق ننگین و شرم‌آوری که رژیم پهلوی در تاریخ این کشور از خود باقی گذاشته را ببیند، سرسپردگی و نوکر معابی برابر استکبار و به یغما بردن سرمایه کشور و تسلط بیگانگان کشور به همه حوزه‌های این کشور را ندیدند.

وی تصریح کرد: ما وارث یک حکومت و نظامی هستیم که هزینه‌های بسیاری برای آن داده شده است، بیش از ۲۵۰ هزار نفر شهید شدند که ۱۷ هزار نفر از آن‌ها توسط منافقان و عناصر داخلی به شهادت رسیدند، خون شهید آثار خودش را می‌گذارد.

دادستان کشور اظهار داشت: امروز وارث خون عزیرانی هستیم که دست اجانب را از این کشور کوتاه کردند، به کشور استقلال آوردند و عزت بخشیدند و با خون خودشان درخت انقلاب را بارور کردند، این مسیر همچنان ادامه دارد و این درخت همچنان نیاز به تلاش و مجاهدت دارد.

وی گفت: پیام شهدا این است که ما دین‌مان را ادا کردیم، جانمان را دادیم و این انقلاب را به‌ثمر رساندیم و شما باید این راه را ادامه دهید، بسیج دانشجویی و طلاب این رسالت را باید به مرحله‌ای برسانند که شایسته نظام جمهوری اسلامی است.
 
 
//
پربازدیدترین آخرین اخبار