آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۷۹۴۹
حسینی تودشکی:

دومین برج فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر راه‌اندازی می‌شود

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از راه اندازی برج فناوری شماره ۲ در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حسین حسینی تودشکی معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سومین نشست صاحب نظران ارتباط دانشگاه و صنعت با بیان اینکه در این دانشگاه مدل‌های جدید از ارتباط تعریف شده است ابراز امیدواری کرد که این مدل‌ها بتواند ارتباط منسجمی میان دانشگاه با صنعت ایجاد کند.

وی تبدیل دانشگاه به نسل‌های سوم و چهارم را برنامه‌های راهبردی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نام برد و یادآور شد: در این راستا تعامل اثرگذار با صنعت و دانشگاه، ارتفا سطح رفاه اجتماعی و درخشش در سطح بین المللی و همکاری با دانشگاه‌های بین المللی اولویت گذاری کردیم که در این زمینه حوزه‌های اولویت دار ما شامل "آب"، "محیط زیست"، "سلامت"، "انرژی" و "ایمنی " است.

تودشکی با تاکید بر اینکه بر این اساس در سال‌های اخیر سعی شده تا ارتباط موثری با صنایع برقرار کنیم، خاطر نشان کرد: علاوه بر آن برج فناوری شماره ۲ را در سال آینده راه اندازی می‌کنیم که این امر نشان می‌دهد که برنامه‌های دانشگاه به سمت رفع نیاز‌های صنعتی حرکت می‌کند.
 
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در عین حال تاکید کرد: برای رسیدن به این هدف نیازمند تغییر در زیر ساخت‌ها و ذهنیت اعضای هیات علمی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار