کد خبر:۷۴۸۹۲۴
بحرانی در گفتگو با دانشجو:

بیش از ۱۰۰۰ دانشجوی قزوینی از ۱۷ اسفندماه به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند

مسئول اردو‌های بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان قزوین گفت: بیش از ۱۰۰۰ نفر از دانشجویان این استان از ۱۷ اسفندماه سال جاری به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند.

سید محمد رضا بحرانی، مسئول اردو‌های بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان قزوین در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: بیش از هزار نفر از دانشجویان این استان از ۱۷ اسفند ماه سال جاری به اردوی راهیان نور اعزام می‌شوند.

بحرانی تصریح کرد: ثبت نام اردوی راهیان نور دانشجویی از نیمه اول اسفند شروع و تا دهم ماه سال جاری ادامه دارد و دانشجویان در قالب پنج کاروان جهت بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام می‌شوند.

مسئول اردوی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های استان قزوین خاطرنشان کرد: کاروان‌های دانشجویی امسال از مناطق عملیاتی فتح المبین، فکه، طلائیه، شلمچه و اروند بازدید میکنند.

وی تاکید کرد: علاوه بر بازدید از برنامه‌هایی همچون میز گرد‌های دانشجویی، روایت گری و همچنین نمایشگاه دستاورد‌های انقلاب اسلامی نیز برای دانشجویان تدارک دیده شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار