گویا رئیس دانشگاه یاسوج اطلاع دقیقی از قوانین دانشگاهی ندارد/ جلوگیری از فعالیت تشکلی که دو سال پیش مجوز گرفت
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۱۵۹
یادگاری در گفتگو با دانشجو:

گویا رئیس دانشگاه یاسوج اطلاع دقیقی از قوانین دانشگاهی ندارد/ جلوگیری از فعالیت تشکلی که دو سال پیش مجوز گرفت

عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی گفت: به نظر می‌رسد رئیس دانشگاه یاسوج، اطلاع دقیقی از قوانین دانشگاهی ندارد و واکنش‌های وی در قبال این اتفاقات، بیش از حد منفعلانه است.

گویا رئیس دانشگاه یاسوج اطلاع دقیقی از قوانین دانشگاهی ندارد/ جلوگیری از فعالیت تشکلی که دو سال پیش مجوز گرفت

دانیال یادگاری، عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به سنگ‌اندازی برخی مسئولان دانشگاه‌ها در مقابل تشکل‌های دانشجویی گفت: در همین رابطه می‌بینیم که مجمع دانشجویان عدالتخواه دانشگاه یاسوج در آبان ماه ۹۵، پس از یکسال کش و قوس فراوان مجوز فعالیت گرفته است؛ اما رفتار غرض ورزانه و شخصی معاون فرهنگی وقت آن دانشگاه، مانع فعالیت و اجرای برنامه‌های آن تشکل می‌شود.

یادگاری با اشاره به قوانین و آئین نامه‌های دانشگاهی مطرح کرد: تشکل دانشجویی طبیعتاً باید با گذشت هر سال از تأسیس، انتخابات شورای مرکزی خود را برگزار کند. لیکن آن دانشگاه در دوره ریاست سابق خود، علاوه بر شکایات متعدد صورت گرفته از سوی تشکل عدالتخواه در وزارت علوم، در برابر این حق طبیعی مجمع دانشجویان عدالتخواه مقاومت کرد.

عضو شورای مرکزی اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی اظهار کرد: از سال گذشته با تغییر ریاست دانشگاه یاسوج، امید به تغییر روند آن دانشگاه نسبت به تشکل‌های دانشجویی بودیم، که متأسفانه تغییری حاصل نشد!

این فعال دانشجویی در مورد علت این اتفاق نیز بیان کرد: با توجه به آنکه تمامی روند‌های قانونی در مورد تشکل مورد نظر صورت گرفته است و بعد از رفتن شخص معاون فرهنگی وقت دانشگاه، که متاسفانه باوجود کارنامه منفی اش پس از مدتی مجدداً توسط ریاست جدید نیز به معاونت منصوب شد و اکنون با برگشت این شخص، شاهد ادامه برخورد‌های نامتعارف و غیر قانونی با مجمع عدالتخواه هستیم.

وی گفت: باوجود اینکه شاه کلید این بی قانونی‌ها را در معاون فرهنگی دانشگاه یاسوج می‌دانیم، مطالبه اصلی از ریاست دانشگاه است که با رفتار‌های سیاسی و غیرمنطقی، مسیر ریاست گذشته را تکرار نکند.

یادگاری در خاتمه تاکید کرد: به نظر می‌رسد رئیس دانشگاه یاسوج، اطلاع دقیقی از قوانین دانشگاهی ندارد و واکنش‌های وی در قبال این اتفاقات، بیش از حد منفعلانه است.
پربازدیدترین آخرین اخبار