آخرین اخبار:
کد خبر:۷۴۹۸۴۰
رئیس سازمان امداد و نجات:

کولاک و سیل در کشور ۵ نفر کشته و ۲۰ مصدوم برجای گذاشت

سلیمی با اشاره به فوت ۵ نفر به دلیل وقوع سیلاب و کولاک در کشور، گفت: ب۱۵۸ واحد مسکونی از آب تخلیه و ۷۳۳ خودروی گرفتار در برف در این مدت رهاسازی شده است.
مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، در ارتباط با جزئیات وقوع برف و کولاک و سیل در کشور طی ۴ روز گذشته، اظهار داشت: ۲۵ استان یزد، همدان، هرمزگان، مازندران، لرستان، گلستان، کهگیلویه و بویراحمد، کرمانشاه، کرمان، کردستان، قزوین، فارس، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، خراسان‌جنوبی، خوزستان، زنجان، ایلام، البرز، اصفهان، اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی متأثر از این حادثه شده است.

وی افزود: بیش از ۱۹ هزار و ۷۰۰ نفر در ۲۲۰ شهر، روستا و محور کوهستانی امدادرسانی شده و ۱۳۸۰ نفر اسکان اضطراری یافته‌اند.

رئیس سازمان امداد و نجات گفت: متأسفانه ۵ نفر به دلیل این حادثه جان خود را از دست دادند که ۴ نفر آن‌ها به علت وقوع سیلاب در سیستان و بلوچستان و یک نفر به دلیل وقوع بهمن در آذربایجان غربی جان باخته است. همچنین ۲۰ نفر مصدوم شده که توسط نیرو‌های امدادی به مراکز درمانی منتقل یا به صورت سرپایی مداوا شدند.

سلیمی بیان داشت: ۱۵۸ واحد مسکونی از آب تخلیه و ۷۳۳ خودروی گرفتار در برف در این مدت رهاسازی شده و تعداد زیادی چادر، پتو، موکت، نایلون، کنسروجات، آب معدنی و ... میان حادثه‌دیدگان توزیع شده است و اکنون امدادرسانی در سیستان و بلوچستان، کرمان و هرمزگان ادامه دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار