به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید انصاری در ارتباط با طرح نوروزی بهداشت محیط اظهارداشت: طی سه روز اول برنامه تعداد ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه ،توزیع و طبخ با اولویت رستوران ها، قنادی ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل ها، مراکز اقامتی، پایانههای مسافربری و سرویس های بهداشتی انجام شد که از این تعداد ۶۹۰ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.
انصاری اظهار داشت: طی بازرسی های انجام شده ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شده است. که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به رستورانهای بین راهی بوده است.
مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت افزود :در این بازرسی ها تعداد ۲۰۲۶۹ مورد سنجش پرتابل و همچنین ۲۱۱۷۶ مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است.
انصاری گفت : تیم های سیار بازرسی بهداشت محیط سراسر کشور حدود ۲۵هزار و ۴۴۷ کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته را در این مدت معدوم کردند.
گفتنی است؛ برنامه مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی تا پایان تعطیلات نوروز 98 ادامه خواهد داشت.