آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۲۷۲۰

پلمب ۲۰ رستوران بین راهی متخلف

مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت گفت: طی سه روز نخست برنامه مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی تیم‌های سیار بازرسی بهداشت محیط سراسر کشور حدود ۲۵ هزار و ۴۴۷ کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته معدوم کردند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حمید انصاری در ارتباط با طرح نوروزی بهداشت محیط اظهارداشت: طی سه روز اول برنامه تعداد ۳۱ هزار و ۴۹۴ مورد بازرسی بهداشت محیطی از مراکز تهیه ،توزیع و طبخ با اولویت رستوران ها، قنادی ها و اماکن بین راهی و همچنین اماکن عمومی با اولویت هتل ها، مراکز اقامتی، پایانه‌های مسافربری و سرویس های بهداشتی انجام شد که از این تعداد ۶۹۰ مورد از اماکن بین راهی بازرسی بهداشت محیطی شده است.

انصاری اظهار داشت:  طی بازرسی های انجام شده ۴۴۴ محل متخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند و ۹۸ محل متخلف بهداشتی پلمب شده است. که از این تعداد ۱۹ مورد مربوط به رستوران‌های بین راهی بوده است.

مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت افزود :در این بازرسی ها تعداد ۲۰۲۶۹ مورد سنجش پرتابل  و همچنین ۲۱۱۷۶ مورد کلرسنجی از آب مصرفی انجام شده است. 

انصاری گفت : تیم های سیار بازرسی بهداشت محیط سراسر کشور حدود ۲۵هزار و ۴۴۷ کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی و تاریخ گذشته  را در این مدت معدوم کردند.

گفتنی است؛ برنامه مهندسی بهداشت محیط در سلامت نوروزی تا پایان تعطیلات نوروز 98 ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار