آخرین اخبار:
کد خبر:۷۵۳۲۶۵
رئیس دانشگاه پیام نور خبر داد

وام شهریه دانشجویان به دو برابر افزایش یافت

رئیس دانشگاه پیام نور از دو برابر شدن وام پرداختی به دانشجویان این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا زمانی، رئیس دانشگاه پیام نور در دیدار هیات رئیسه دانشگاه پیام نور با استاندار همدان از تسهیلات پرداخت شهریه در دانشگاه خبر داد و گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نور شهریه دوران تحصیل خود را در قالب وام با کارمزد حدود یک و چهار دهم درصد پرداخت می‌کنند.

زمانی با اشاره به ظرفیت‌های ویژه این دانشگاه افزود: برگزاری آزمون‌های متمرکز و آنلاین از ویژگی‌های بارز این دانشگاه است؛ گسترش گسترش بستر‌های الکترونیکی و آزمون‌های الکترونیکی یکی از برنامه‌های مهم دانشگاه پیام نور در سال آتی است.

رئیس دانشگاه پیام نور با اشاره به تسهیلات پرداخت شهریه در دانشگاه گفت: وام پرداختی به دانشجویان دو برابر شده است. 

وی با بیان اینکه دانشگاه پیام نور به دنبال تربیت دانشجویانی ماهر و کارآفرین است، اظهار داشت: تفاهم نامه دانشگاه پیام نور با سازمان فنی و حرفه‌ای این بستر را برای دانشجویان فراهم می‌کند که بتوانند در کنار آموزش کلاسیک متناسب با رشته تحصیلی خود در یکی از مراکز فنی و حرفه‌ای محل تحصیل خود نیز، آموزش‌های مهارتی را فرا گیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار