کد خبر:۷۵۷۹۹۱
فرمانده ناجا:

۳۰ هزار نیروی کمکی به مناطق سیل‌زده کشور اعزام شدند/ مناطق سیل زده امن هستند

سردار اشتری از اعزام ۳۰ هزار نیروی کمکی به مناطق سیل‌زده کشور خبر داد و گفت: امنیت این مناطق تامین شده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سردار اشتری فرمانده نیروی انتظامی در حاشیه مراسم جوان سرباز که صبح امروز در ستاد فرماندهی ناجا برگزار شد، اظهار کرد: این روز برای گرامیداشت شهدای سربازی است که جان خود را برای امنیت کشور داده‌اند.

فرمانده ناجا با بیان اینکه قشر جوان کمتر به قوانین و علائم توجه می‌کند و بیشتر از سایر افراد دچار حادثه می‌شوند، افزود: نیروی انتظامی از همان دقایق اول وقوع سیل در منطقه حضور داشت و امنیت مناطق سیل زده را بر حسب وظیفه ذاتی خود برقرار کرد.

سردار اشتری تصریح کرد: بیش از ۳۰ هزار نیرو به استان‌های خوزستان، لرستان و گلستان اعزام کردیم و امنیت در این مناطق کاملاً حفظ شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار