کد خبر:۷۶۰۰۲۳

تلاش هند برای برای کنار زدن دلار با ذخیره طلا

به نظر می‌رسد بانک مرکزی هند هم به جمع کشور‌هایی که می‌خواهند با خرید هر چه بیشتر طلا وابستگی خود به دلار را کاهش دهند پیوسته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راشاتودی، هند طی سال گذشته میلادی ۴۲.۳ تن معادل ۱.۵ میلیون اونس به ذخایر طلای خود اضافه کرده است.

به گزارش صندوق بین المللی پول از ابتدای سال جاری نیز ۸.۲ تن طلا توسط بانک مرکزی هند از بازار جمع شده و به نظر می‌رسد این کشور در تلاش برای کنار زدن دلار از بازار جهانی، سطح ذخایر خود را به میزان بالایی رسانده است.

در حال حاضر حجم کل ذخایر طلای هند به ۶۰۸.۷ تن رسیده است و این میزان طلا ۷ درصد از کل حساب ذخیره خارجی این کشور را شامل می‌شود.

هند از نظر حجم ذخایر طلا، دهمین کشور جهان محسوب می‌شود.

اقدام هند در راستای روند کنونی بسیاری از بانک‌های مرکزی کشور‌های جهان در جمع آوری طلا و کاهش وابستگی به دلار آمریکا انجام شده است.

به گزارش شورای جهانی طلا، در سال ۲۰۱۸ بانک‌های مرکزی کشور‌های جهان ۶۵۱.۵ تن طلا از بازار خریداری کردند که نسبت به سال ۲۰۱۷ معادل ۷۴ درصد افزایش یافته و در ۵۰ سال گذشته بی سابقه بوده است.

بسیاری از کشور‌های جهان در تلاش برای تنوع بخشی به ذخایر خارجی خود و کاهش وابستگی به دلار، در حال خرید هر چه بیشتر طلا هستند.

کشور‌ها به دلیل اقدامات کاخ سفید در به راه انداختن جنگ‌های تجاری، اعمال تحریم علیه کشور‌ها به بهانه مختلف، و ایجاد مناقشات منطقه‌ای رویکرد کاهش وابستگی به دلار را در پیش گرفته‌اند.

به گزارش بانک مرکزی جمهوری خلق چین، این کشور به عنوان ششمین کشور دارنده ذخایر طلا در جهان، در ماه مارس ۳۶۰ هزار اونس طلا خریداری کرده و حجم ذخایر خود را به ۱۹۰۰ تن رسانده است.

گزارشات حاکی از آن است که روسیه نیز در ماه مارس ۱۸.۷ تن طلا خریداری کرده و ذخایر خود را به ۲۱۷۰ تن رسانده است.

هووی لی، کارشناس اقتصادی بانک OCBC سنگاپور، می‌گوید شکی نیست که چین یکی از بزرگ‌ترین خریداران طلا در جهان طی ماه‌های گذشته بوده چرا که پکن وسط یک جنگ تجاری با آمریکاست و احتمالا تصمیم گرفته است که بخشی از صد‌ها میلیارد دلار دارایی دلاری خود را به طلا تبدیل کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار