آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۰۰۷۸

اعتراف عجیب قاتل طلبه همدانی در اینستاگرام

ظهر امروز سرنشین خودرو پژو 206 یک طلبه را در کوچه آخوند ملا علی معصومی همدانی به شلیک گلوله به قتل رساند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز در حادثه‌ای دلخراش یک طلبه در کوچه آخوند ملاعلی معصومی همدانی و مقابل حوزه علمیه همدان از سوی یک ضارب ناشناس مورد حمله مسلحانه قرار گرفت.

 معاون اجتماعی ناجای همدان با تائید این خبر اظهار داشت: ظهر امروز سرنشین خودرو پژو 206 یک طلبه را در کوچه آخوند ملا علی معصومی همدانی به شلیک گلوله به قتل رساند.

بنا به گفته پلیس همدان قاتل به نام بهروز حاجیلو شناسایی شده و تحت تعقیب است؛ قاتل پس از قتل با استوری کردن این خبر در صفحه شخصی‌اش از این قتل خبر داد، استوری که ساعاتی بعد حذف شد.

اعتراف عجیب قاتل طلبه همدانی در اینستاگرام

 

اعتراف عجیب قاتل طلبه همدانی در اینستاگرام

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۱۸
خواهشا به وزارت اطلاعات بگید دوستان قاتل رو که در اینستاگرام از قتل طلبه جوان در همدان دفاع کردند رو شناسایی و مورد بازجویی قرار بدن.
از قوه قضاییه هم میخواهم فورآ ایشان را به سزای اعمالش (چه قبلی در اینستاگرام و چه قتل طلبه جوان) برسانند.
53
24
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۰
خدا لعنتت کنه عوضی آشغال
صد رحمت به حیوونا
خدا رحمت کنه اون روحانی بیگناه رو
59
24
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۷
خدا لعنتت کنه
43
31
ناشناس
Netherlands (Kingdom of the)
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸
وااای
5
8
پربازدیدترین آخرین اخبار