وزیر کشور حاضر به گفتگو با دانشجویان نشد/ محافظان وزیر کارتم را مچاله کردند!
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۱۵۷۱
اکبری در گفتگو با دانشجو:

وزیر کشور حاضر به گفتگو با دانشجویان نشد/ محافظان وزیر کارتم را مچاله کردند!

فعال رسانه‌ای و دانشجویی بجنورد با اشاره به حاشیه‌های حضور وزیر کشور در دانشگاه آزاد بجنورد گفت: مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد از رحمانی فضلی خواست تا چند دقیقه کوتاه وقتش را بگیرد، اما وزیر قبول نکرد!

وزیر کشور حاضر به گفتگو با دانشجویان نشد/ محافظان وزیر کارتم را مچاله کردند!

حسین اکبری، فعال رسانه‌ای و دانشجویی بجنورد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به حاشیه‌های حضور وزیر کشور در بجنورد گفت: وزیر کشور صبح جمعه، ساعت ۱۰ و نیم بنا بود به دانشگاه آزاد بجنورد بیاید. دانشجویان با پلاکاردهایی که محتوای اقتصادی داشت، در محوطه دانشگاه تجمع کردند.

اکبری گفت: بعد از حضور وزیر در محوطه دانشگاه امین ریحانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد از او خواست تا چند دقیقه کوتاه وقتش را بگیرد، اما وزیر قبول نکرد. کمی آن طرف‌تر نیرو‌های امنیتی با دانشجویان درگیری لفظی پیدا کرده اند و پلاکارد‌ها جمع شدند.
 
این فعال رسانه ای ادامه داد: بعد از درگیری دانشجویان، خواستم بنا به کار رسانه ای ام از سخنان یک دانشجو با مسئولان استانداری فیلم تهیه کنم که یکی از نیرو‌های امنیتی اجازه گرفتن فیلم نداد. وقتی در پاسخ، اطلاع دادم که خبرنگارم و کارتم را نشان دادم، کارتم را گرفتند و مچاله کردند. وقتی تاکید کردم که کار خلاف قانون انجام نمی‌دهم، نیروی امنیتی اطرافم را پر کردند. خواستند تلفن همراهم را بگیرند، اما مقاومت کردم که در یک لحظه یکی از نیرو‌ها ضربه‌ای محکم به دستم زد و تلفن پرت شد و دیگر تلفنم را ندیدم.

وی افزود: فیلمی که یک خبرنگار از ماجرا منتشر کرده، نشان می‌دهد ابتدا یکی از مسئولان استانداری می‌خواهد جلوی دانشجویان را بگیرد، اما وقتی دانشجویان لب به سخن باز نمی‌کنند، نیرو‌های امنیتی را صدا می‌زند تا برخورد‌ها شروع شود.
 
کد ویدیو

اکبری گفت: در حاشیه این اعتراضات نیز بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بجنورد به دلیل تلاش‌های بی نظیر دولت در مناطق سیل زده، یک جفت چکمه به رحمانی فضلی اهدا کرد. 
 
وزیر کشور حاضر به گفتگو با دانشجویان نشد/ محافظان وزیر کارتم را مچاله کردند!

این فعال دانشجویی گفت: پس از پایان جلسه پیگیر تلفن همراهم شدم. حدود ساعت ۸ شب توانستم تلفنم را بگیرم. اما متوجه شدم عکس و فیلم‌هایی که تهیه کردم پاک شده اند. ضمن اینکه ظاهرا می خواستند وارد فضای تلگرامم شوند که به دلیل رمز دوم موفق نشدند. 
پربازدیدترین آخرین اخبار