کد خبر:۷۶۱۶۵۹

محتکر ۵۷ تن شکر دستگیر شد

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: با خرید صوری که از این سایت اینترنتی انجام شد، فردی که با خرید و فروش غیرقانونی شکر موجب اخلال در بازار شده بود، شناسایی شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: فردی که خرید و فروش صوری شکر از یک سایت اینترنتی انجام داده و موجب اخلال در بازار شده بود، شناسایی شد.

وی افزود: متعاقب آن با اعزام تیمی متشکل از تعزیرات حکومتی، پلیس امنیت اقتصادی و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت به محل انبار فرد مورد نظر اعزام و در بازرسی ۵۷ تن شکر کشف و فرد متخلف نیز بازداشت شد.

سخنگوی تعزیرات حکومتی با اشاره به ارجاع پرونده متشکله در این زمینه به شعبه دهم تعزیرات حکومتی این استان تصریح کرد: شعبه رسیدگی کننده در حال انجام تحقیقات پیرامون موضوع و بازجویی از متهم پرونده است و برای فرد متخلف نیز قرار وثیقه‌ای به ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال صادر شده است.

رایگانی بیان کرد: با توجه به حساسیت موضوع، به زودی حکم پرونده صادر می‌شود و به اطلاع عموم خواهد رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۳
چرا روش کشفیاتتان را لو می دهید .شاید هم گرامیدهید به بقیه که دیگه گول شمارانخورند ..رونالدو را ول کنید
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۸
به خدا این افراد که مایحتاج مردم را احتکار و موجب گرانی کالاها می شوند را اعدام کنید واموالشان را هم مصادره کنید تا درس عبرت برای دیگران شود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار