آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۶۵۵
برای تست ۱۲ نوع خوراک قزل‌آلا؛

دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی قرارداد همکاری امضا کرد

پژوهشکده آرتمیا و آبزی‌پروری دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی Lamberg و Seghers قرارداد همکاری امضا کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشکده آرتمیا و آبزی‌پروری دانشگاه ارومیه با شرکت‌های بلژیکی Lamberg و Seghers قرارداد همکاری امضاء کرد.
 
ناصر آق، رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه در این باره گفت: پژوهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه به عنوان یک مرکز رفرانس برای تست ۱۲ نوع خوراک جدید قزل‌آلا که توسط سه شرکت بلژیکی تولید شده‌اند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آغاز شد.

ناصر آق مطرح کرد: در این طرح مهم امکان جایگزینی پودر ماهی که به‌صورت معمول به عنوان منبع پروتیینی در خوراک ماهی استفاده می‌شود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و به‌خصوص منابع پروتئینی موجودات تک سلولی مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری بیان کرد: انتخاب پژوهشکده آرتمیا توسط شرکت‌های بلژیکی به عنوان یک مرکز مرجع برای تست خوراک‌های جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بین‌المللی پژوهشکده آرتمیاست.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار