پژوهشکده آرتمیا و آبزیپروری دانشگاه ارومیه با شرکتهای بلژیکی Lamberg و Seghers قرارداد همکاری امضا کرد.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پژوهشکده آرتمیا و آبزیپروری دانشگاه ارومیه با شرکتهای بلژیکی Lamberg و Seghers قرارداد همکاری امضاء کرد.
ناصر آق، رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری دانشگاه ارومیه در این باره گفت: پژوهشکده آرتمیا دانشگاه ارومیه به عنوان یک مرکز رفرانس برای تست ۱۲ نوع خوراک جدید قزلآلا که توسط سه شرکت بلژیکی تولید شدهاند انتخاب و عملیات آزمایشگاهی آن در سالن تکثیر و پرورش آبزیان پژوهشکده آغاز شد.
ناصر آق مطرح کرد: در این طرح مهم امکان جایگزینی پودر ماهی که بهصورت معمول به عنوان منبع پروتیینی در خوراک ماهی استفاده میشود، توسط منابع پروتئینی گیاهی و بهخصوص منابع پروتئینی موجودات تک سلولی مورد بررسی قرار میگیرد.
رئیس پژوهشکده آرتمیا و آبزی پروری بیان کرد: انتخاب پژوهشکده آرتمیا توسط شرکتهای بلژیکی به عنوان یک مرکز مرجع برای تست خوراکهای جدید، دستاورد دیگری از ارتباطات و جایگاه بینالمللی پژوهشکده آرتمیاست.