آخرین اخبار:
کد خبر:۷۶۲۷۹۹
از سوی معاونت فرهنگی دانشگاه؛

جشن ازدواج ۶۰ زوج دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز برپا شد

جشن ازدواج ۶۰ زوج دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور ریاست و جمعی از معاونان و مدیران ارشد این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جشن ازدواج ۶۰ زوج دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با حضور ریاست و جمعی از معاونین و مدیران ارشد این دانشگاه توسط معاونت فرهنگی و امور دانشجویی این دانشگاه برگزار شد.



کوروش عزیزی، معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز ضمن تبریک پیوند این زوج‌های دانشجو، مطرح کرد: علاوه بر هدایای تقدیم شده به این زوج ها، به تمامی دانشجویان مزدوجی که تقاضای مسکن دانشجویی نموده اند، خوابگاه مناسب متاهلین تحویل شده است و در صورت دریافت درخواست‌های جدید، این روند ادامه خواهد یافت.
 
عزیزی گفت: ازدواج صحیح و بر اساس شناخت و انتخاب همسر مناسب می‌تواند سلامت روحی و جسمی آینده یک جامعه را تضمین نموده و ضامن بقاء و بالندگی یک کشور گردد.

معاون فرهنگی و امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شیراز بیان کرد: خانواده به منزله کوچکترین سلول یک جامعه، وظیفه خطیر تشکیل و راهبرد یک جامعه را بر عهده دارد و از این روست که فساد خانواده می‌تواند فساد جامعه و صلاح خانواده، اصلاح اجتماع را به دنبال داشته باشد.

علی بهادر، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز خوشبختی را مقوله‌ای درونی معرفی کرد و گفت: زوج‌های جوان باید از پرداختن افراطی به ظواهر امور خودداری نموده و چشم و هم چشمی را در زندگی خود راه ندهند.

بهادر تصریح کرد: روز‌های سخت زندگی می‌گذرند و ایام خوشی و رفاه خواهند رسید، مهم این است که در روز‌های سخت در کنار هم بمانید و کمر زیر بار این مشکلات خم نکنید و مطمئن باشید که در آینده با افتخار و دل خوش از روز‌های گذشته یاد خواهید کرد.

در ادامه این آئین، بخش صندلی داغ با حضور ریاست دانشگاه برگزار شد و علی بهادر به شرح آغاز زندگی زناشویی خود و نقل خاطراتی از آن روز‌ها پرداخت. اهداء هدایا، اجرای موسیقی پاپ، مسابقه، مداحی و صرف شام از دیگر بخش‌های این برنامه بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار